tirsdag 5. mars 2019

Odysse hadeland

Kjøp trygt og enkelt på nett! Odysse champagneglass! Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.


Glassets form er designet for å ta vare på duft- og smaksstoffene på beste måte, for en optimal vinopplevelse. Vinglassene er utformet for å få frem det beste i vinen uten å koste en formue.

Dekanteren er utformet for å få frem det beste i vinen, lufte den på riktig måte og forbedre vinens kvaliteter. Skålen er utformet for å få frem den beste kvaliteten til drikken uten å koste en formue. Vannglassene er utformet i stil med seriens vinglass, og skaper derfor en perfekt rød tråd på et dekket bord. Om du leter etter champagneglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Design: Toralf Bølgen, Harald Broch og Maud Gjeruldsen Bugge. Vi samlet noen av landets fremste eksperter på vin og design, og ga dem utfordringen: lag en serie vinglass som får frem det beste i vinen - uten å koste en formue! Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken.


Velkommen til en hyggelig handel!

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Selges samles for kr 600.


Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet. Hadeland glassverk selges. Glassverket er åpent hver dag, hele året.


Les tester og omtaler før du kjøper. Det ble samlet noen av landets fremste eksperter på vin og design, og fikk utfordringen: lag en serie vinglass som får frem det beste i vinen - uten å koste en formue! Kan vaskes i oppvaskmaskin på glassprogram. Den perfekte vertinnegaven til sommerfesten!


Fargen på stetten av rosèvinsglassene matcher den lyse, delikate ferskenfargen på mange rosèviner. Kjenner du en ordentlig ulykkesfugl? Glassene leveres med knuseerstatning, så vi erstatter ditt.


Perfekt for alle som setter pris på øyeblikkets glede, en varm sommerkveld. Restaurant og matfag hos Fursetgruppen Elever fikk utforske utdanningsmulighetene innenfor restaurant og matfag. Et rosévinglass skal ivarete vinens mange duft- og smaksnyanser.

Vi holder åpent skjærtorsdag og 2. Specs: Hvitvinsglass,. Var du uheldig og knuste noen glass under gårsdagens feiring? Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg