onsdag 6. mars 2019

Soveromsfarge

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Når vi snakker om hvilke farger som er bra å male soverommet i og som hjelper til med en bedre nattesøvn, så er det ingen klar fasit. Men det er helt klart noen.


Soveromsfarge n avgjør hvor mye sex du har. Og fargen avgjør visstnok også hvor mange timer du sover hver natt. Det er ikke slik at én soveromsfarge er fasiten som fungerer best for alle.

Faktisk er det store variasjoner i hvilken farge man bør gå for når soverommet skal få ny maling eller tapet. Her gjelder det ikke å hente inspirasjonen blant de ferskeste trendfargene, men å. Hei, det midtre bildet ditt har vi som soveromsfarge nå, men prbl er at forrige eier har laget noe store risper i vegg etter at hun tok vekk bilder etc. Og som en annen sier, så bra at det kan fikses med en app på tlf da! Lekne og flørtende fargepaletter til soverommet trenger ikke å innebære blomstermønstre og masse pynt.


Blått gir oss ro og avslapper musklene, og er derfor en fin soveromsfarge for mange. Blått er kanskje den fargen de fleste av oss forbinder med en god soveromsfarge. Blått er den fargen de fleste forbinder med en god soveromsfarge , blant annet fordi den har en beroliggende effekt.

Les også: Sliter du med nattesøvnen? Kanskje har du feil farge på soverommet. Hun mener vi nå ser en trend hvor mange bevisst prioriterer stillheten og ønsker å sette av tid til seg selv. Lekker i kombinasjon med linfarger og svak rosa.


Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Dessverre er det ikke slik at det er samme soveromsfarge som gir det samme resultatet. Skal du sove er det nemlig fargen blå som er den beste å se før du luker øynene. Hvis din favorittfarge er blå er du opptatt av indre harmoni, du er tålmodig og har stor empati.


Hvilken farge du velger på soverommet kan også påvirke din søvn. Blått er kjent å være fargen mange maler soverommet i, og her finner du inspirasjon soveromsfarge. Mørke farger betyr ikke små og dystre rom. Her er tipsene du trenger for å. La de samme fargene gå igjen på flere ting og løft helheten i rommet til nye høyder. Blå er en populær soveromsfarge.


Bruk gjerne flere nyanser på blåskalaen og miks det med svart. Beige toner skaper ganske enkelt et lunt og godt bakteppe for ditt interiør, - rom det er godt å oppholde seg i. Dette har jeg forsøkt å forklare kundene i flere år, at et grått soverom fører til et grått sexliv. Eventyrlig oppussing med Huntonit.

Her har man altså bevist brukt en supermatt vegg i kontrast til en superblank detalj. Gjennomtenkte og vakre detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg