torsdag 28. mars 2019

Pidestall menu

Enten du er ute etter en hvit eller svart pidestall , i metall eller tre, finner du den rette på Plantasjen. Ut ifra filosofien om å gjøre verden til et bedre og mindre komplisert ste samarbeider Menu med anerkjente designere og skaper kolleksjoner inspirert av arkitektur og aktuelle designtendenser med en gjennomgående skandinavisk rød tråd. Drivkraften til Menu er at produktene skal være funksjonelle og dermed passe inn i en moderne. Planter i alle mulige fasonger og størrelser er supertrendy og får stadig mer plass i interiøret, og en pidestall er en morsom og ikke minst enkel måte å ta i bruk planter i innredningen.


Velg deg ut din favorittplante, for eksempel en stor kaktus, et fikentre eller en sukkulent og sett den oppi pidestallen. En blomsterkasse på stativ gjør det mulig å friske opp med blomster hvor som helst hjemme. Ved å dekorere hjemmet med en pidestall kan du skape et dynamisk utseende, med forskjellige høyder for planter eller interiørdetaljer. P idestallen Fifty passer inn i ethvert rom i hjemmet som trenger en ekstra vri.


Plasser en grønn plante eller en vakker skulptur på toppen av sokkelen for å fullføre det unike utseendet. Dekorative blomsterpotter gir hjemmet et løft, og er en enkel måte å oppdatere rommet etter sesong og trender. Stor flott blomsterpotte med stativ fra Menu. Designet av Norm Architects. Materiale Pulverlakkert stål.


Kan brukes både inne og ute. En lekker pidestall i fasettslipt speilglass med enkle og rene linjer. En kronikk om å ikke bli for høy på seg selv, skrevet av en medisinstudent på andre året som mener det hun har å komme med er så fornuftig at hun må ha spalteplass, og den bruker hun til å leke moralist, og på den måten putte seg selv på en pidestall. Det gikk vel rett hjem hos norsklærerinna.


Search the best information on DirectHit. Everything On The Menu Right Now on Direct Hit. Get top quality search. We have the that you need. Find all the on Direct Hit.


De tåler en vekt opp til 1kg. Her kan du stille ut dine flotteste eiendeler. De lave pidestallene kan anvendes som sitteplass. Vi har også pidestaller med u-form, som også kan brukes til vedoppbevaring. Produkter og tjenester.


Pidestall Cortenstål. Vi leverer alt innen design og trykk. Vi er Norges største grafiske miljø med landsdekkende avdelinger. Den røffe pidestallen passer godt i hagen. Den kan stå ute hele året, og blir bare finere når den farges av vær og vind.


Pidestall menu

Og så er den lett å lage. Jakten på nye løsninger og endringer i markedet gjør at vi har utviklet et opphøyd systemgulv med fliser for bruk utendørs. Norfloor, som alltid ønsker å være.


Klikk her for å se utvalget vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg