fredag 22. mars 2019

Kinesisk antikke møbler

Stort utvalg av fint interiør. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Kjente merkevarer til gode priser. Fakta om kinesiske møbler.


Elm er dels en slidstærk træsort, men også meget smuk og heldigvis ikke al for tung. Belagt med flere lag af lak og sidenhen voks.

Klüver Dehli Interiør byder Dem velkommen til den fantastiske verden inden for antikke kinesiske møbler , kunst, statuer og dekoration af allerbedste kvalitet og. Vi bestreber oss på til enhver tid å ha et spennende vareutvalg, og legger hele tiden ut nye gjenstander på vår hjemmeside. Hvordan velger jeg kvalitet antikke kinesiske møbler Do? Er du på jakt etter det lille ekstra til hjemmet ditt, et møbel med sjarm som du ikke finner maken til hos naboen? Vi har vært i Kina og plukket ut flotte rustikke møbler som du nå finner i butikkene våre.


Alle møblene er unike, og utvalget varierer fra butikk til butikk (selges ikke i nettbutikken). Vi har specialiseret os i Kinesiske antikviteter. Alt er personligt udvalgt på vore rejser i Kina.


Vi arbejder i øjeblikket med at lave ny hjemmeside.

Vi vil hurtigst muligt få alle produkter på hjemmesiden igen. Vi holder stadig altid åbent efter aftale. Vi håber du finder vores hjemmeside interessant hvor du kan se nogle af de mange produkter vi sælger i vores. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter. Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt!


Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Rask og enkel handel på Ellos. Alle møbler og gjenstander er kjøpt fra importør som har bodd i Kina. Priser under hvert bilde.


Div kinesiske gjenstander 2- 500kr pr stk. Skabet er ad sortlakeret træ med guldstaferinger. Kinesisk antikke møbler har vanligvis en veldig tykk, blank eller matt klarlakk finish som ble laget av dyreskinn og andre økologiske produkter. Du kan lukte forskjell mellom antikke og moderne etterbehandling produkter.


Hvis stykket er virkelig antikke i alder, vil dette finish også være gulnet. Moderne materialer lukter petroleumsprodukter. Vi har en kærlighed for møbler fra den gustavianske tid.


Antikke møbler i den smukke gustavianske stil. Velkommen hos Green Square , Copenhagen Hos Green Square forenes kunst, design og antikviteter i et skønt showroom, der ligger i noget nær perfekte omgivelser med en blanding af gamle pakhuse, nye og bæredygtige bydele og et maritimt og industrielt miljø.

Kjøp og selg antikviteter, glass, krystall, møbler , smykker og bestkk på auksjoner og til fastpris på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg