tirsdag 12. mars 2019

Knagger gang

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Besøk vår nettbutikk i dag for en hyggelig prat og effektiv handel med rask levering!


Vi liker praktiske løsninger i gangen , men det skal også se spennende og lekkert ut! Her finner du flotte skohyller, knagger , dørmatter, hattehyller, speil m.

Rask levering og personlig service. Hvis du ønsker å sette litt farge på gangen er det stilig å kombinere knagger i forskjellige materialer eller farger. Vi fører et stort utvalg av kroker og knagger , øyekroker og bildeopphengsplugger. Eller hva med en knagg eller krok til jakkene dine? Vi har knagger du kan henge opp over døren, knagger du kan feste i vegg og andre knagger.


Trenger du tips til hvordan du skal montere de forskjellige knaggene? Kroker og knagger i hopetall. Noe av det enkleste man kan gjøre for å få orden, er å sørge for å ha nok kroker og hengere.

Velg mellom enkle eller doble kroker, knagger i alle fasonger og kleshengere i lange baner. Finn ut hvilket materiale du liker best og hva slags utforming du ønsker. Se Ting sitt store utvalg av knagger , knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. En gang skal romme mye forskjellig og det er spesielt viktig med smarte oppbevaringsløsninger som passer både stil og størrelse på entréen.


Har du liten plass kan en stumtjener og en kommode være perfekt! Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en. Det er mer populært enn noen gang å ta fuglen inn som dekor.


Denne flotte knaggen i The Dots-kolleksjonen har mange bruksmuligheter - håndklær på badet, klær i gangen , vesker og sjal på soverommet, eller som dekorative håndtak på skuffer og skap. Knagg , kr, Madam Stoltz. Lag gjerne spennende, grafiske mønster på veggen ved å kombinere ulike farger og størrelser fra The Dots-serien.


Klesknagger og knagglister. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Heng pyntegjenstander eller små bilder fra knaggene for en liten annen vri på interiøret.


Er dere en større familie som rett og slett ikke har plass til alle jakker i gangen ? Heng opp knagger eller en knaggrekke på barnas rom til deres yttertøy.

Dette vil jo også gjøre sitt til at gangen holdes mer ryddig, og gjester vil få et bedre inntrykk av hjemmet når de kommer inn. Husk å sette av egne knagger eller hengere som gjestene kan henge av seg yttertøyet på, det føles hyggelig og gjennom tenkt, avslutter interiøreksperten. Derfor er det viktig at gangen er både ryddig og tiltalende slik at man får et godt førsteinntrykk. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg.


Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg