tirsdag 26. mars 2019

Ølglass ipa

Alt til restauranten - kjøp online! Se vårt brede sortiment! Hva skjuler seg bak trenden? Dette er glasset for Pale Ale og Indian Pale Ale. Bestill trygt og enkelt fra nettsiden!

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi har også flere ølglass som hører til en bestemt serie, noe som gjør det lett å matche dine glass i middagsselskap. Spiegelau IPA -glass har blitt kåret til best i test av klikk.


Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. Du bestemmer tekst og skrifttype. IPA ølglass cl, er utformet spesielt for å fremheve ølets karakter.


Ulike former på glassene bidrar til å frigjøre ølest aroma på en utmerket måte.

Passer best for Indian Pale. Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Glassene selges i 4pk. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Veldig tradisjonell type ølglass fra Belgia, og dette er fra klosterbryggeriet Westvleteren. Tar en delt førsteplass på tripel og en andreplass på porter, men så er det slutt. Sjetteplass på pils, hvete, geuze og juleøl, samt syvebdeplass på IPA , er den øvrige beholdningen.


Alltid god kvalitet og gode priser! Beer IPA cl, 4-pack Ølglasset Beer Ipa tilhører Erika Lagerbielke´s serie Beer som består av ølglass som passer like gott for deg som er finsmaker som deg som bare vil nyte en øl med gode venner. Et lett ølglass med konisk form som er lett og håndtere. Brenner du for godt håndverksøl, eller brygger du kanskje nabolagets lørdagskos på egen hånd? Vi har et godt og bredt utvalg ølglass til alle øltyper fra IPA til stout, og vi har også kjente merker som TEKU ølglass fra Rastal, Spiegelau, Holmegaar Zalto og Riedel.


Andre øl som passer godt er American. Ett tips for få tak i glass som gir mye for pengene er å sjekke om ditt lokale mikrobryggeri selger glass med logo. Flere av dem selger glass helt nedi selvkost for å få den ekstra reklamen som logoen gir og de kjøper i gjerne noen tusen glass om gangen for å få god pris.

Jagermeister, Ølglass med logo, ølglass uten logo,Coca-Cola glass, Pepsi glass, Farris-glass, Jagermeisterglass, snapsglass og forskjellige drikkeglass. Elegante glass med knuseerstatning. IPA står for Indian Pale Ale som representerer rik, sterk og kraftfull smak.


Austmann IPA - allgrain ølsett. Her finner du intense toner av grapefrukt, moden sitrus, urter og barnål. IPA (India Pale Ale) – IPA finnes i flere ulike varianter, hvor fellesnevneren er relativt uanselig og har et høyt alkoholinnhold. Et ølglass til IPA er designet for å både bevare øl-skummet og fremheve smakene.


Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp. Besøk vår nettbutikk og se våre produkter og priser. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi er alltid best på bryggeutstyr! Sammenlign tilbud fra Spiegelau.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg