onsdag 4. februar 2015

Drygolin terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse.


Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Last ned PDF-versjonen av DRYGOLIN fargekart.

Her kan du lese alt om båten, over og under vannlinjen. TREBITT Terrassebeis. Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også.


Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis , Gulv, Utendørs,.


Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.

Drygolin Pluss eksteriør oljemaling hvit liter. Opus Terrassebeis oksydgul base liter. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Butinox Oljedekkbeis har ekstra god vannfasthet og lang holdbarhet. Dekkbeisen er meget vannavvisende har god vedheft til underlaget. En ny moderne oljedekkbeis.


Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Oljedekkbeisen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite. Moderne vannavissende teknologi.


Hvis været skifter brått og du nettopp har beiset, er det godt å vite at overflaten tåler en regnskur en times tid etter påføring. Extremt værbestandig beskyttelse. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst.


Jotuns beste utendørsmaling! Spesielt effektiv mot svertesopp og alger.

Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent. Med oljebasert terrassebeis trenger du ikke å tørke av overskytende beis, men det anbefales å etterstryke når man ruller for å få et pent og jevnt resultat.


Husk å behandle hele terrassen ferdig samme dag for å unngå ujevnheter, og ikke glem endevangene. Gjøco - Herregård Terrassebeis 7L. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Kjøp på nett eller i butikk. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg