torsdag 12. februar 2015

Kähler krukke med trælåg

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Gå videre til indhold. Man finner nærmest ikke et moderne hjem som ikke har noen krukker med lokk. I super god stan ingen skår eller revner.


En buttet krukke med låg skabt i et elegang formsprog med svunge linjer der ligger i en. Først var vi på stranden med RICE, og så holdt vi picnic i drivhuset med Kähler. Det danske vejr er drilsk, lige nu er det fantastisk, men faktumet er, at i morgen kan en en dansk sommerdag se fuldstændig anderledes ud (krydser fingre for, at det ikke er tilfældet).


Det flotte trælåg er med til at give krukken kant og lågkrukken passer ind i den flotte nordiske designer stil.

Virker fint og fejler intet - bortset fra mindre skår. Elegant og nordisk keramik fra Kähler. Find et stort udvalg af Kählers populære produkter her. Største diameter cm. Flot stan overfladeridse på låg.


Arne Bang keramik krukke med låg nr. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.


Krukkene har begge det særpregede relieffet som Fiora-serien er prydet med. Kähler vase cylindervase med gul glasur. La Fiora-krukkene være små kunstverk i hjemmet som.


Designer Reckweg og Nordentoft Er ikke l. Hvilken lågkrukke falder du for? Se vores udvalg af unikke lågkrukker til fx opbevaring af smykker eller smånips. De kjente seriene - Hammershøi, Omaggio, Ombria, Ursula, Mellbi og Unico.


Blomsterpotten, som er designet av formgiveren Anders Arhøj, er laget i stengods som glaseres for hånd for å få sitt unike mønster hvor matte og blanke partier blandes. Vakker sporete og stilren krukke fra Kähler. Gi dine vekster et personlig uttrykk med disse vakre krukker fra Kählers serie Hammershøi.


Men nu er der gode nyheder til Palet fansene, serie er blevet genskabt i fem ikoniske opbevaringskrukker.

Opbevaringskrukkerne er lavet i mundblæst glas, men farverig yderside, kridhvid inderside og med flotte trælåg. Lav din egen julesild og læg det i en smuk krukke. Man kan også opbevare sin hjemmelavede slik i krukken. Med et opbevaringsglas eller en krukke til dine fyrfadslys har du helt styr på, hvor de er.


Det er blot for at give dig nogle få eksempler på, hvad det er, du kan benytte opbevaringsglas og krukker til, når du er på udkig efter praktisk opbevaring. Det kan være alverdens ting, du ønsker at opbevare på en smart måde i et glas eller en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg