tirsdag 3. februar 2015

Kurv kremmerhuset

Kurv kremmerhuset

Sjekk ut Kremmerhuset Kurv. Vi elsker denne stilrene trådkurven i sort matt metall med sitt nordiske design. Lekker som oppbevaring av pynt og andre gjenstander synlig fremme, samtidig som den. Vi blir aldri lei gull!


Kurv kremmerhuset

Denne stringkurven i gull er fantastisk lekker, samtidig som den er praktisk. Her kan du oppbevare alt fra små duppeditter, til glass, teksil. Praktisk og lekker oppbevaringskurv til ba gang, kjøkken og soverom. Passer også perfekt som piknikkurv!


Med denne lekre kurven i gull kan du oppbevare hva du måtte ønske, alt fra krydder, glass, bøker, service osv. Den lekre fargen og designet gjør at den også kan. Stilig filtkurv med håndtak i lær som kan brukes i alle rom. Kan brukes som vedkurv, oppbevaring av luer og votter eller bare til oppbevaring av pleddet. Filtkurv Arve medium firkantet.


Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud. Du handler alltid trygt hos Kremmerhuset ! Gründerparet Eli og Jens Hoff flettet inn sine egne ubrukte bryllupsgaver med kurv og emalje, og kundene likte det de så. En lekker filkurv i grått stoff hvor man kan oppbevare tepper, puter, tøfler eller hva enn man måtte ønske.


De er rålekre, så de kan stå fremme hele tiden om. Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker.


Kurv kremmerhuset

Spiren til Kremmerhuset startet som en hylle med ting i klesbutikken Neste Stopp i Trondhjem. Hos oss finner du ikke bare alt du trenger til ditt nye hjem, men også flytteesker med håndtak til flyttingen. Kurver er virkelig i vinden om dagen, spesielt kurver laget av naturmaterialer, som for eksempel kurv laget av siv eller rottingkurv. Velg en stor kurv i rotting for å oppbevare ting du gjerne vil se, men ikke ha flytende rundt. Velg en myk kurv av siv med håndtak til å skape ekstra oppbevaringsplass på en knagg i gangen.


Har du flere etasjer? Sett en kurv øverst i trappa hvor dere samler alt som skal ned – og sett tilsvarende en kurv på nederste trappetrinn hvor ting som skal opp havner. Da blir det enklere å ta med seg rot dit det hører hjemme. Kurv fra Kremmerhuset , kr 349.


Kurv kremmerhuset

Du kan enten kjøpe en ferdig eller du kan lage selv av en kurv som dette: Sakset fra Yellow Brick Home. På Kremmerhuset og sikkert i mange flere. Hos Granit hittar du smart och funktionell förvaring och inredning. Se vårt stora utbu få inspiration och handla online eller i någon av våra butiker. På Søstrene Grene kan du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn.


Finn også den nærmeste butikken og mye mer! Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg