fredag 6. februar 2015

Nye lilleby maskinparken

På Lilleby kommer det en ny bydel der du kan leve et urbant byliv, samtidig som du bor i et skjermet og bilfritt område. Han forteller at bygningen vil få en mørk trekledning. Ny leilighet - nye muligheter. Livet i en leilighet er frihet og enkelhet. Det handler om å ha muligheten til å bruke tiden på det-du-vil-ting og ikke må-gjøre-ting.


Leilighetene varierer i størrelse mellom til 1kvadratmeter. Det har vært viktig for arkitektene å skape følelsen av å bo urbant, men samtidig skjermet og tilbaketrukket. NY LEILIGHET — NYE MULIGHETER. Dette målet har vi satt oss fra første byggetrinn, og starter med å rydde hele det store industriområdet for bygninger og forurensninger.


Alle leilighetene er utformet med åpne og praktiske romløsninger og har egen balkong, og leilighetene på bakkeplan har en egen liten forhage. Bydelen skal være bilfri og det skal bygges ut endel infrastruktur rundt bydelen som kobler sykkelveiene på det øvrige sykkelnettverket som er under utvikling. Hiver du deg på sykkelen tar det sju minutter til sentrum av Trondheim. Syltern er daglig leder på Lilleby , Veidekkes største boligprosjekt gjennom historien.


Produkt: Brannpanel Natur, Thermowood og Brannpanel EXT. Ny park, gammel historie. Det er det andre av tre leilighetsbygg som ligger langs Ladeveien, vis-à-vis Lilleby Triangel. Maskinparken Tre har nye leiligheter fordelt over åtte etasjer.


Woodify har levert CE-sertifisert og bestandig brannbeskyttet utvendig kledning til Nye Lilleby. I stedet for stål og betong, vil man ta ibruk tykke krysslaminerte treskiver til bærende vegger og dekkekonstruksjon. Fordelene med dette er mange. Hvor: Den nye bydelen ligger på det gamle industriområdet etter Lilleby smelteverk i Trondheim. Marte Løvik, gruppeleder for Senterpartiet i Trondheim, er tydelig når hun beskriver det som skjer på Nye Lilleby.


På Lilleby vil du trolig ta beina fatt oftere enn du setter deg bak rattet. Skoler, treningsstudioer og kjøpesentre er bare en kort sykkeltur unna. Det samme gjelder Solsiden og Midtbyen.


Nye Lilleby tar for– Det har rett og slett blitt et trivelig sted å bo. Sections of this page. Hundrevis av folk har allerede flyttet inn i sine nye hjem på Lilleby i Trondheim.


Nye lilleby maskinparken

Og flere skal det bli! HUS Arkitekter har begynt å legge planer for fortsettelsen av nye Lilleby. Her skal det bygges rundt 7nye boliger, blant annet to høyhus på og etasjer.


Se filmen om hvorfor arkitekt Per Suul mener Lilleby vil gjøre byen vår komplett. Vi gleder oss til å nyte høsten i de grønne, og etter. Har du glemt kontoen din? Smelteverket på Lilleby transformeres fra industri til nye byutviklingsområder med boliger og areal til ulike offentlige formål.


Bygningene er med å bygge en særegen karakter til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg