tirsdag 17. februar 2015

Led telys med fjernkontroll

Onninen har et stort utvalg av LED -produkter. Kjøp i dag og få varene levert i morgen! Oversikt over tjenestene vi tilbyr. Skreddersydde løsninger for kunden. Lysene vil fortsette å bruke noe strøm når de slås av med fjernkontollen.


For å maksimere levetiden på batteriene anbefales det å slå av hvert lys med bryteren i bunnen.

Lysenes brukstid vil naturlig bli svakere over tid og må da erstattes av nye! Du får et fantastisk LED telys som minner om ekte starinlys, med en levende flamme som er svært naturtro - i tillegg lang batterilevetid og mulighet for ekstra funksjoner med tilkjøp av fjernkontroll. LED lys som kan brukes både over og under vann. Gir en flott lyseffekt.


Passer rett i holdere for telys. Brannsikre og barnevennlige. LED - telys med et flimrende lys som minner om et virkelig lys. Et trygt alternativ for de som har barn eller kjæledyr hjemme.


Du kan enkelt kontrollere lysene via den medfølgende fjernkontrollen, og kan velge hvilke varmelys som skal være på eller av.

Skap en nydelig og koselig atmosfære hjemme med disse LED -varme lysene. Det originale LED lyset nå som TELYS ! Fargen og opplevelsen av den bevegelige flammen er veldig naturlig og du må helt inntil for å se at det ikke er flamme! Elektriske stearinlys med LED. Oppladbare telys og kronelys med fjernkontroll.


Med oppladbare lys er det ingen risiko for brann hvis de skulle bli glemt. Telys og kubbelys med LED. Lysene passer alle lysestaker og skinner i en litt blafrende, oransje tone. Selv om man må etterkomme lysrestriksjoner på grunn av brannvernforskrifter,. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.


Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.). Er ute etter led telys , typ stk eller flere som man plassere rundt i stua og skrues på med ett trykk på en fjernkontroll. Led telys med fjernkontroll , tips? Fantastiske LED batterilys og telys som ser veldig realistiske ut og gir et fint lys. Vi gleder oss til å dele julen med deg!


Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Finn laveste nettpris her.

Oppladbare LED -lys nå med farger, du bytter farge enkelt med fjernkontroll. Lyset eller flammen på dette LED -lyset gir ikke bare en autentisk farge, men etterligner en ekte flamme sine bevegelser på en prikk! Du vil ikke se forskjell!


I bunnen av stearinglyset er det en strømbryter. I tillegg har lyset et oppladbart batteri. Ladingen foregår enkelt med den medfølgende ladedocken med induksjonslading. Her får du det perfekte match - et LED telys som minner om om levende lys, en flott og naturtro 3D flamme med et helt fantastisk lys samt god batterilevetid. Vi er imponert - og det gir vi garanti på!


Fornøyd eller pengene tilbake, les mere om dette nedenunder. Utseende til LED -lampene er identisk med ekte, brennende stearinlys. Stearinlyssettet passer spesielt fint når du vil dekorere adventskransen. Offentlige institusjoner som sykehjem eller barnehager kan også trygt benytte settet for å skape koselig stemning. Spesiell fordel: De batteridrevne LED -stearinlysene kan styres med fjernkontroll.


Led lys fjernkontroll Led kubbelys med fjernkontroll - Koselig lys, uten brannfar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg