onsdag 11. februar 2015

Interiør 2017 stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.


Se prisene for montering her.

Stort utvalg av fint interiør. Rask, enkel, lett å bruke. Stress er ut, sakteliv er in.


Og, uansett hvor motstridende det kan høres ut, vil ny, smart og tidsbesparende teknologi hjelpe deg på vei. For noe må effektiviseres for å rydde tid til det vi har lyst til å gjøre. Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.

I julestria er det mange som får litt dårlig ti plutselig så står gjestene på døren og vil inn, og du skulle ønske du laget noe som var litt enklere. Har du en liten stue , bør tekstilene gå ton-i-ton med fargene på veggen, eller ha tilnærmet lik farge slik at de ikke stjeler oppmerksomhet og fortetter rommet. Stoffet på møbler og gardiner er også viktige miljøskapere. Også mange møbler vil dukke opp i gylne, brune cognaq-nyanser som vil skape spennende kontraster i hjemmene våre. Derfor er blått en god farge på soverommet.


Det handler om å føle trygghet og trivsel i sitt eget hjem – våge å gi uttrykk for sin egen smak. Liker man det nordiske uttrykket kan man fint ha et kjøkken i nordisk stil, men samtidig sove godt på et orientalsk soverom og sette seg i en stue med et snev av 80-tallets Memphis-design. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Døgnåpen kunderservice. Veien fra husbygging til et hjem. Vi er eksperter på stue. Vi har et bredt utvalg av sofaer med god kvalitet på IKEA og de fleste sofaene våre har års garanti.


Interiør i stua Nå er det dette som gjelder Og nei, da snakker vi ikke bare om de grønne plantene. Nøye utvalgte detaljer tilfører dybde og energi. Ei raffinert lita stue der alle detaljer teller En hyttestue i skandinavisk stil.


I åpne rom kan møbler fungere flott som romdelere.

Bildet er fra Lailas egen stue. Klassisk interiør : Her er Halvor Bakkes beste stiltips. Her er fem gode tips fra Halvor Bakke, interiørdesigneren og stylisten som samarbeider med Bohus om den populære kvalitetsserien Signature Collection by Halvor Bakke. I den tidligere verksteds-bygningen til NSB finner du nå en av Sør Norges mest særpregede møbel og interiørforretninger. Hvilke farger skal vi male med i år.


Her får du god informasjon om årets trender. Hva bruker du stuen til? Uavhengig av hva det måtte være, kan du finne et bredt spekter av informasjon og inspirasjon til stuen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg