fredag 13. februar 2015

Dekke festbord høst

Vi begynner å se flotte farger på trærne og hva er vel bedre enn å dekke et fint høstbord? Start derfor gjerne med å gå en tur i skogen og se hva du finner. Bruk gjerne naturmaterialer når du dekker bord. Det gir en fin og uformell stemning og det er ikke mye som er vakrere enn det naturen klarer å få til. Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler.


Dekke festbord høst

Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene! Vinterbord med elementer fra naturen. Langøren sier at det kan være lurt å kjøpe billig linstoff og sy duker og servietter selv. Farger: Alt du forbinder med høsten , som gult, oransje, grønt og brunt.


Tilbehør som skjell, san stein og lignende passer for eksempel fint på sommeren. Mens det høst og vinter er fint med mørkere og lune farger. Kongler, skinn, lær, mose og greiner er fint å bruke. La deg inspirere av ti flotte høstbord fra kreative interiørbloggerne. Dekk høstens fineste bord.


Norske interiørblogger. Tangvik oppfordrer til å dekke bordet i god ti gjerne kvelden før. Da får du tenkt gjennom hva som fungerer. Hennes tips er å holde det enkelt med servietter og lys i samme fargeskala, og heller bruke noen få unike detaljer som fanger oppmerksomheten. Husk en gave til vertskapet!


På denne borddekkingen tok jeg utgangspunkt i høstens fargerike grønnsaker og brukte dem som tema for bordet. Når du skal dekke et fint høstbord kan grønnsaker i deilige høstfarger brukes som tema for borddekkingen. Enten det er fårikålmiddag eller høstfest med gode kollegaer, er det ekstra stas dersom måltidet i etterkant omtales som en fryd for øyet så vel som for ganen!


Jeg synes det kan være morsomt å tenke tema når jeg dekker festbord. Her får du inspirasjon og gode tips til hvordan du kan pynte et vakkert festbord. Blomster skaper en vakker ramme rundt et selskap. Uansett om det er stort eller lite, så vil blomster alltid være med på å skape en hyggelig stemning rundt bordet.


Høsten byr på mange anledninger til å dekke et vakkert bord. Høstens farger og materialer er et naturlig utgangspunkt når du skal dekke bordet til høstfest. Bruk litt tid på å samle inn høstens elementer fra naturen. Bladene på mange av løvtrærne har fått en hel palett av farger som spenner fra grønn, gul, oransje til rød. Noen pene kongler er også fin pynt.


Dekke festbord høst

Høstfargene er nydelige, vi tenner gjerne levende lys og har det godt og varmt innendørs. Er du invitert til selskap i høst ? Når roen senker seg, og det blir tid til venner og kos. I helgen har vi hatt gode venner på besøk, og da har jeg kost meg med å lage god mat og dekke til festbord. Selv om det er høst , kan vi fortsatt se frem til mange fine utedager. Det er enkelt å skape et fint høstbor som dette.


Pynt opp med høstblader, både på og rundt bordet og bruk naturmaterialer som lin og tre. Da er det enkelt å få den rette stemningen. Høsten er også full av deilige varmende høstretter.


Dersom du skal dekke et fargerikt og morsomt barne-bord eller et elegant bord til bryllupet så kan du finne det meste her hos oss! Ta høsten inn på bordet. Velkommen til festbord. I dag har jeg funnet fram noen nydelige og tidløse høstbord. Inspirasjon til festbord pyntet av meg, og flere andre rundt om i landet og i Sverige, finner du nedover her og i arkivet.


Annonse: Abonner på Rom123. I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg