fredag 6. februar 2015

Jotun varmgrå ncs

Jotun varmgrå ncs

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun varmgrå ncs

Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år! En vinner, - en lun, behagelig og passe mørk varmgrå farge. Trenger du hjelp til å finne riktig farge,.


Sort Pepper har også litt grønt i undertonen og er kanskje fin som kontrastvegg, men her må du love meg at du selv tester mot kjøkkenfrontene i dine lysforhold. Fargekart NCS – kjokken. Ingen elementærfarge har visuell likhet med noen av de andre elementærfargene. På denne siden finner du de NCS -fargene vi jobber med i Drømmekjøkkenet`s kjøkkensortiment. Også perfekt som basefarge til grønntonene Green Harmony og Green Leaf.


En lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Letthet blir svakt gul sammen med helt hvitt. Du skriver grått i tilstøtende rom, men hvilken gråtone ? Varmgrå er en lun gråfarge, – gråligere i tonen enn Kalkgrå som er beskrevet over.


NCS utgår fra seks elementærfarger: hvitt W, svart S, gult Y, rødt R, blått B og grønt G. Färgen har en ungefärlig våglängd på 575. Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov.


Om vi liker det eller ei, lar vi oss gjerne påvirke av skiftende trender og den gjeldene tidsånd. I kveld er det nok en episode av Eventyrlig Oppussing på TV#128516; - Mens. LADY BALANCE Vakre, matte vegger og godt inneklima.


Jotun ncs Jotun - LADY - NCS -koder fra fargekart Jotun. Foto og styling: Therese Knutsen. Et godt fargevalg er essensielt for å trives i hjemmene våre.


Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter. Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. I dette temaet er det dessuten valgt å male samtlige vegger med LADY Wonderwall, som er Jotun sin mest robuste veggmaling. Reflections of Light.


Våg å bruke farger, og velg den kombinasjonen som fremhever stilen og uttrykket du ønsker for ditt hus. For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Ytterligere informasjon om produkter fra LADY og SENS finner du på jotun.


Har du spørsmål om våre produkter kan du chatte eller sende melding til våre maleeksperter på jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg