torsdag 5. februar 2015

Romantisk stil interiør

Den romantiske stilen kombinerer vakre grønne og rosa toner. Den har store og romantiske blomstermønstre, fløyel og pastellfarger i kombinasjon med tyngre farger. Stilen domineres av stort hyggebehov med mange små detaljer for øyet. Chabby-chic stilen er romantisk og sjarmerende.


Den er også feminin og søt mikset sammen med brukte møbler, og mange ulike slitte stoler rundt et bord.

Tekstilene er gjerne lyse og lette og det brukes mye blomster, smijern og malt treverk i chabby-chic interiører. Vær vågal, bland ny design med bruktfunn og lag dine egne prosjekter! Her gir stilsikre innredere sine beste tips til hvordan du kan få en personlig stil hjemme. Nå er den innredet romantisk og nostalgisk med shabby chic stil og arvegods.


Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Anskaffelse av interiør ikke alle andre har. Er det dette som kan kalles personlig stil ? Er vi så unike som vi liker å tro?

Det er mange misforståelser rundt dette med personlig stil. Mange tror de har det, men så er stilen egentlig helt lik som alle andres, sier Christine Hærra, interiørstylist hos Drømmefabrikken AS. Marrakech- stilen - Marrakech, interiørelskerens mekka, er helt i tiden. Her er sofaen laget av to senger, fylt med puter av marokkanske tekstiler. Marokkansk lampe, speil og bord gir det moderne huset et superaktuelt, etnisk uttrykk.


Trenden med flere små salongbord i stedet for ett stort, er perfekt for denne stilen , sier Tone Kroken. Har innredet huset i romantisk stil , men begynner å bli lei. Har ikke råd til å bytte ut alt interiøret nå, men lurer på hvordan det er å kombinere elementer fra disse stilene, og gjerne tips? Vi leverer kvalitets møbler, lamper og interiør. Romantisk eleganse er stil Shabby Chic.


Spesielle, Unik, men overraskende gjenkjennelig og komfortabel i noen ytelse-alt dette chebbi. En god blogg med mange gode tips for deg som har litt plass, også en nettbutikk. Utviklet av Susoft AS.


Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic- stilen. Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer. Bloggen handler først og fremst om bilder framfor ord.

Tines kreative hjørne Tine elsker interiør og kreativitet. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Storgård er en romantisk møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design.


Her finner du møbler med et særegent preg. Serien består av skap, spisestuer og soveromsmøbler. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Eva Söderberg er designansvarlig i HM Home, og mener det er viktig å finne interiør som passer personlig stil og smak.


Flott kommode i hvitt med grå topp. Kommoden har et vakkert håndverk med forseggjorte detaljer. Det er god oppbevaringsplass med med to skuffer og fire kurver. Kurvene er inkludert i prisen. Bestill Hvit knapphullsblomst i romantisk stil på nett og få dine blomster levert på døren.


Vi har rask levering og du kan også hente i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg