onsdag 18. februar 2015

Interiørbeis hytte

Interiørbeis hytte

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. I en hytte nær skogen er det naturlig å bli inspirert av de grønne og brune tonene fra gress, mose, blader og kvist. Tidløse grønntoner finnes i mange varianter og kan kombineres på ulike og spennende måter. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig?


Interiørbeis hytte

Interiørbeis kan gjøre underverker for både nye og gamle hytter. Her er veggen behandlet med farge Varde. Vi tilbyr kjente kvalitetsprodukter for hus og hytte , fra blant annet Porsgrund Porselen, Norgesglass, Øyo og Hadeland Glassverk. Vi plukker ut de produktene vi mener er mest hyttevennlige, og som tilfredsstiller våre krav til kvalitet og design. LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet.


Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Flere hytter å bli inspirert av: Drømmehytte i skogen, Oppussingsprosjekt i Kragerø.


Interiørbeis hytte

Sjekk også ut våre hyttesider på jotun. Skal du male gulnet panel eller beise med interiørbeis ? Fra et veldig lyst og til dels kaldt uttrykk, ble atmosfæren varm og rolig. En interiørbeis gir en transparent, matt og naturlig overflate til panelveggene samtidig som man beholder trestrukturen. Det egner seg spesielt godt på hytter som ligger tett på naturen, mener han.


Inneholder peisovn, kjøkkeninnredning, flislagte vegger og gulv i bad. Vi leverer innflytningsklare hytter i hele Sør-Norge, inkl. Fri frakt, rask levering og lave priser! Se hvordan du skaper flotte og naturlige rom i din hytte.


Interiørbeis hytte

Dette er alt eksperten mener du må vite før du beiser hytta innvendig. Enten ved forvandling og lysning av furupanel eller vakre beisede og. Populært med interiørbeis på hytta. Her kommer det mere hytte inspirasjon. Det dreier seg om interiørbeis og gulvolje, og hva det kan gjøre med ubehandlede vegger og gulv.


Dette gjelder selfølgelig i huset ditt også, eller på bordet;) Det eneste som er veldig viktig å huske på med beis, er at underlaget påvirker fargen 1. Fargekode: deler fargeløs base, deler drivve del valnøtt, del hvitkalket). Skap noe unikt som passer din hytte ! Hyttelivet handler ofte om det enkle og det ærlige. Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel.


Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Ove og Terje hadde lenge sett på hytte i Trysil. De kjente området godt, og hadde leid hytte i mange år.


Vi følte ikke tiden helt var moden for å eie vår egen, men da vi først bestemte oss, så var Trysil et naturlig valg. Vi er begge glad i alpint, og her finner vi både slake bakker og utfordrende løyper. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg