mandag 16. februar 2015

Hvit lin jotun

Hvit lin jotun

Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. En varm og grålig farge med klare røde undertoner. En svakt grålig hvittone. Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt sammen med blå, grønne og mintaktige farger. Men denne fargen vil f. En lun og fin beigetone med gule undertoner.


Hvit lin jotun

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Teblomst oppleves som en dempet rødlig farge, og kan i enkelte belysninger oppfattes som svakt rosa. Jeg har falt for fargen hvit lin , men lurer på om den passer til et varmt eikegulv?


Vil jeg kunne bruke Mohair til hvit lin eller bør jeg heller gå for Marrakesh? Fremstår som noe dempet i uttrykket. En rødaktig beige tone.


Ser at dere skriver på bloggen at man bør velge en farge med gul eller rød undertone når man har varme gule eikegulv. Vil klassisk hvit fungere på lister? Tradisjonell linolje-sinkhvitt maling som bygger på gamle, norske tradisjoner. Godkjent av bevaringsmyndigheter til bruk på eldre bevaringsverdige bygninger.


For hvitt er ikke bare hvitt. Ta hensyn til alle detaljene når du skal velge farge! Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen.


Hvit lin jotun

Jeg ønsker en ganske lys farge i stuen, men ikke hvit ! Snust litt på hvit lin , men usikker på om den er for mørk. Hvitt er ikke hvitt ! Jotun LADY svarer: Hei igjen Øyvind. Noen som har erfaring med fargene hvit lin og sober i fra Jotun ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg