torsdag 26. februar 2015

Fargekart lady interiørmaling

LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Nytt fargekart fra LADY ! Mer enn et fargekart. Som de fleste av dere vet har vi tidligere lansert malingen LADY PURE COLOR – en helmatt veggmaling med en myk og deilig overflate.


Fargekart lady interiørmaling

I fjor kom LADY SUPREME FINISH – en penselmaling for tre og panel. Samtidig som vi nå gir dere et nytt fargekart lanseres også et nytt medlem i LADY -familien: LADY WONDERWALL. Med sitt nye fargekart strekker LADY seg lenger enn noen gang tidligere!


LADY finnesi en rekke kvaliteter som dekker ulike behov og hjelper deg med å gjenskape den stilen og det uttrykket du ønsker. Den er ekstremt slitesterk, og suveren. Nye vakre LADY farger! Få morsomme tips og ideer til oppussing av barnerom.


God smak fortjener det beste. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger. Ta også gjerne en titt på våre LADY kolleksjoner her. Tendenser i tiden: Vi stopper opp og tar oss tid til å reflektere over vår livsstil.


Det samme gjør vi med valg av farger. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.


LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling , og er først ute med trender på farge og produkt. Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge, er du sikret et perfekt sluttresultat. Uavhengig av rom og underlag er LADY tilpasset dine behov og maleprosjekter. LADY gir deg et perfekt sluttresultat og er alltid først ute med trender innen farge og produkter. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. På utkikk etter interiørmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk!


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.


Matt, halvmatt, halvblank og blank. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton- maling eller kule fargekontraster. Alle fargene har et snev av svart i. Slik velger du farge inne. Det er særlig tre ting du må tenke på før du velger farge. Butinox Interiør Stue, Gang.


Det første steget på veien kan være å sørge for harmoni i hjemmet. Jotun introduserer et fargekart der ulike sinnsstemninger har lagt føringene for vakre farger i avstemt samspill. LADY Balance er også en helt ny type maling som kombinerer matte vegger og et godt inneklima. Lady Perfection liter.


Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Gjøco interiørmaling dekker hele spekteret av produkter og alle dine oppussingsbehov. Fargekolleksjonen spenner fra tidens trendfarger til de tradisjonelle norske fargene.


Norskprodusert, førsteklasses kvalitet hvor kun de beste råvarer er benyttet. De lyse, lette fargene reflekterer lyset bedre og gir større romfølelse. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg?


Interiørmaling for ulike overflater Riktig maling på rett plass. Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg