fredag 6. februar 2015

Lady oljemaling

Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. En tradisjonell oljemaling for panel og detaljer. Lady classic hvit 0. Den har god utflyt og gir et vakkert resultat. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere.


Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.

Butinox Interiør Oljemaling er en halvblank luktsvak oljemaling for innendørs bruk. Oljemalingen er av beste penselkvalitet og har god utflyt – noe som gir utmerkede påførings-egenskaper og en flott overflatefinish. Malingen har god glansstabilitet og dekkevne.


Se beste pris på Jotun Drygolin Oljemaling (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for.


Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Mulig det ikke gjelder lenger med de moderne vannmalingene, men før i tiden var vannbasert visstnok minst like giftige som oljemalingen.

Bortsett fra at du ikke kunne lukte når vannmalingen var ferdig med å forgifte omgivelsene, dvs hadde herdet ferdig. Derfor var oljemaling anbefalt på barnerom (pluss at oljemaling var noe mer slitesterk). Jeg har også hørt at gulvmaling er genialt i forhold til slitestyrke, men siden jeg nå har en boks vanlig oljemaling stående.


Har grunning for oljemaling også. Så det kommer altså egentlig an på hvor mye jeg ønsker å slipe ned møbelet igjen. Nå har en kompis av meg kjøpt inn spann med Drygolin oljemaling , som er blandet i feil hvit farge til hans bruk. Jeg kan få denne malingen til en veldig god pris av han. Kan jeg da bruke oljemaling som andre strøk hvor første strøk av vannbasert maling?


Første strøk har fått tørke ordentlig en uke nå. Det er lettere å få et finere resultat med oljemaling. Den tørker på en annen måte, innenfra og ut, og tregere.


Mange vil derfor oppleve at alkydmalingen er enklere i bruk, sier Owren. Vanntynnbare malinger derimot, tørker utenfra og inn og raskere. Derfor stiller det større krav til brukeren og verktøyet.


Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig.


Eller mener du det alltid har vært riktig at det er ok å male med vannbasert maling oppå oljemaling.

Malere ivrer veldig for vannbasert maling. Det skyldes at mange malere ble løsemiddelskadd pga. Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg