tirsdag 17. februar 2015

Sigdal herregård bad

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Et gjennomtenkt bad skal gi deg energi om morgenen og avspenning i kropp og sjel om kvelden. God natt og god morgen!


Herregaard er tidløs og klassisk baderomsinnredning med ekslusive detaljer.

Vi tegner badet etter dine ønsker. Dette gjelder også på garderobe og bad. KJØKKEN BAD GARDEROBE. Her kan du velge om du vil ta deg et avslappende ba eller om du vil la.


Kjøkken og bad kan koste en passe sum for vanlige mann i gata, men det kan også koste så mye du vil. Noe som er helt OK, men ikke det billigste man får, så kan du kjapt regne for kjøkken og 1for bad. Personlige bad i alle hjem.


Noen vil ha en rustikk baderomsinnredning med tradisjonelle profiler.

Andre vil ha et moderne, trendy bad i mer kontinental stil. Hvis det er snakk om nybygg pleier jo bad å ligge inn i prisen på huset. Gjenvinningssatsjonen har åpent torsdager ut oktober måne og siste dag er torsdag oktober. Ordinær åpningstid på. Oppfølging fra selger har vært fraværende og vi har.


Vi har nå sigdal herregård pris fra Finn. Skredderskydd med års garanti. Bad leveres som prefabrikkert badekabin med en takhøyde på ca 220. Hei og velkommen til min blogg.


Koselig at du stakk innom og legg gjerne igjen en kommentar da blir jeg veldig glad. Ha en fin dag og kos deg på bloggen min. Det er like fint i dag, etter mye bruk med aktiv familie på fire. Og designet er tidløst og varer i mange år.


Viktig å få tatt nøyaktige mål av rommet og kanskje lage noen skisser med hvordan man tenker seg at det skal bli. Bad Unik Bad Harmoni Bad Herregård Bad Landlig Blandebatteri og tilbehør Vaskeservanter. Adresse: Heimskogen 16.


Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart glass er standard.

Leveres med skrog i hvit melamin. Sigdal Baderomsmøbler: Herregård. Modellen leveres med mulighet for vitrinedør uten sprosser med glassvalg, klart. Uno bad er en baderomsmodell med slett front i hvit MDF med rett ytterkant.


Se detaljer og muligheter. Av våre samarbeidspartnere krever vi like mye. Se alle våre baderomsløsninger i ekte, norsk kvalitet. Klassisk, tidløst eller moderne bad ? Gjelder ikke hvit eik.


Ekstrem holdbarhet på kjøkken, bad og andre rom. Med dyktige og engasjerte medarbeidere står vi klar til å realisere din kjøkkendrøm. Herregård bad er vår mest påkostede toppmodell for de som ønsker de ekstra detaljene. Herregård er lik serie Harmoni, men innehar et mer eksklusivt uttrykk, kraftigere krone og lister med vakre linjer og detaljer. Du kan velge mellom grep og håndtak så det matcher din smak og stil.


Eksklusivt tradisjonskjøkken med klassiske speilfronter og profilert fylling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg