tirsdag 17. februar 2015

Kvadratisk ramme 15x15

Kvadratisk ramme 15x15

Fotorammer - 15xcm. Du kan velge mellom enkle og stilrene design, vintage-følelse, trerammer, gull med mer. Du kan vælge mellem simple, stilrene designs, vintage-modeller, trærammer, guldfarvede med mere.


Uansett hvilken type ramme du er ute etter så er sjansen stor for at du finner den hos oss. Vi har de perfekte rammene til alle anledninger. Det være seg at du leter etter en ramme for å gi bort som gave, eller ulike typer rammer til din egen fotovegg, så finner du dem her. Kvadratisk sort fotoramme med fod så den kan stå og beslag så den kan hænge.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Edsbyn Sort er en svensk kvalitetsramme fra Galleri1. Rammen har en tynd sort firkantet træprofil på mm. Dette giver rammen et stilrent og roligt indtryk. Ramme 15x- Minerva Gull Stilig kvadratisk gullfarget ramme med innslag av rødt. Sett ramme på dine minner, hendelser og bilder i en kvadratisk , svart treramme med glass og passepartout.


Kan brukes med eller uten passepartout (se mål under fliken Detaljer). The document has moved here. Denne rammen egner seg godt som dekorasjon på veggen eller skrivebordet. Aluminiumsramme i sort, kvadratisk 20x20cm med alm.


Kvadratisk ramme 15x15

Prisbillig og god ramme til almindeligt brug. Rammen sender vi samme dag: Din billedramme leveret i morgen - bestil inden kl 16. Din ramme leveret for kun kr. Denne kvadratiske ramen gjer plass til dine bilete og eignar seg godt som dekorasjon på skrivebordet.


Ramen er tilgjengeleg i ulike fargar. Alle rammene på finerammer. Det samme med passepartout som passer.


Kvadratisk ramme 15x15

Gå inn på en ramme du liker, og der finner du en rullegardin med mange forskjellige størrelser. Ja, jeg vet at kvadratisk betyr fire like sider. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Er du på udkig efter billedrammer? Klik her, og find et stort udvalg af rammer til billeder.


Få billig fragt og hurtig levering, når du køber billedrammer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg