mandag 9. februar 2015

Fordriver pensel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Til alle typer maling og lakk. Tynn pensel til å etterstryke etter rull for beste pensel -finish.


Gnesta pensel Radiatorpensel mm lang Meget godt egnet til alle typer maling. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Maler presist, maskering kan ofte unngås. Unike fibrer med høy kapasitet. Frodrivere laget av mykere hårtyper og av Chungking, er gode lakkeringspensler.


Allround proff- pensel med syntetiske M12-fibre av høyeste kvalitet. Spensten i busten gjør den også velegnet til beskjæring. Unngå striper og løse penselhår på møbler, dører, vinduer, paneler o.

En etterstryker ( fordriver ) er en spesialpensel som er bred og meget flat. Den brukes for å jevne ut penselstriper og for å fjerne uønsket rullestruktur i den våte malingen. Etterstrykeren er lite egnet som vanlig pensel fordi den er tynn og tar opp lite maling.


Skal den oppbevares vått, må den henges slik at busten er under vann, men ikke i berøring med bunnen av glasset. JORDAN HÅNDVERK FORDRIVER PROFF 100MM Toppkvalitets fordriver i ren syntet til vanntynnede malinger og lasurer. De er typisk rundt cm.


Du kan bruke en hvilken som helst pensel til etterstrykingen, men ønsker du topp resultat kan det lønne seg å investere i en såkalt fordriver. Det er en pensel med tett og stiv bust som er laget spesielt for etterstryking. Denne har samme effekt som en mindre flat pensel og benyttes gjerne til større flater.


Generelt er det smart å gjøre seg ferdig med ett eller to panelbord av gangen. Fordrivere finner du her! Start med å påføre malingen med en liten pensel i utforingene. Rull deretter over de flate feltene med en rulle og smør malingen utover med en fordriver.


For å unngå rullestruktur er det viktig å fordrive malingen rett etter at du har rullet den på. Brukes til å jevne ut penselstriper og uønsket rullestruktur i den våte malingen. Bruk panelrull der du kan, der du ikke kommer til med rull bruker du pensel.


Tittelen sier vel alt.

Jeg holder på å male panel i disse dager og lurer på om jeg skal benytte meg av rulle (ganske bred) eller pensel. Er vel først og fremst mest interessant for det siste strøket (er på grunningen nå). Tid teller selvsagt noe, men det ferdige resultatet er det mest avgjørende.


Fyldig påføring med rull gir et tykkere malingsjikt som ikke tørker like raskt, og som du kan jobbe lenger med. Allikevel gjelder det å være rask på hånden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg