onsdag 11. februar 2015

Adventsstake betong

Bestill drømmeferien med Agoda. DIY - adventsstake i betong Ny lysestake i loftstua. Støpeformen er laget av planker, som er saget til og skrudd sammen.


De fire tallene som tilsammen utgjør en adventsstake , er støpt av betong i former av pappmache. En lysholder til lange, levende lys er støpt med på hver tall. Når betongen har stivnet så brenner du ned lysene, vasker ut stearinen og pusser inni hullene med grovt sandpapir helt til du kan sette et nytt t-lys nedi.


I ettertid så tenker jeg at om jeg hadde tatt littegranne papir rundt t-lyset og litt plastfolie utenpå der igjen før jeg satte det nedi betongen så kunne jeg spart meg for pussingen. Støp en adventsstake i betong Till julen är vi många som tycker om att pynta hemmet lite extra och att pyssla under den mörka årstiden är ett sant nöje. Med föremål som du själv har skapat blir det än mer personligt och dessa små betongprojekt, i form av en adventsljusstake och en julstjärna, kan du dessutom enkelt genomföra inomhus. Betong er i vinden som aldri før, og du kan neste lage hva du vil av det robuste og flotte materialet. Det er både enkelt og relativt billig, og det gir hjemmet ditt en innslag av tøff og rustikk interiør.


Adventsstake betong

Les også: Med denne metoden lager du årets fineste julekrans! House Doctor har gitt denne navnet The Cube. Rå sement satt sammen med blank messing gir denne et kult uttrykk. Kvadratisk betongfot med plass til lys.


Strikking, DIY, oppskrifter, smarte tips. Takk for at du delte artikkelen. Lys upp decembermörkret med en vacker adventsljusstake! Här är snygga, trendiga, klassiska, moderna och stämningsfulla stakar inför advent!


Adventsstake betong

Adventsljusstake i betong. Jag brukar förbereda för advent redan i november, för december är en sån himla mysig månad med allt pyssel, tända ljus och allt gott man kan baka! Dagens adventsljusstake i betong , var en liten utmaning då den inte riktigt blev som jag tänkt mig…men vad gör väl det allt pyssel blir inte helt som planerat. Rustas eget varemerke Elsaform finnes også i julesortimentet. Du finner håndlagde adventsstjerner i resirkulert bomullspapir, en stilren adventsstake i betong og en stjerne på betongfot.


Liker du en rustikk, skandinavisk stil, har vi mengder av produkter til borddekkingen. Tørrbetong Bifølge anvisningene på forpakningen. Hell litt betong om gangen i formen. Hjelp til med murskjeen og påse at betongen flyter ut over alt. Rist på formen og bank deretter på den for å bli kvitt eventuelle luftbobler.


Glatt til overflaten med en sparkelspade og dekk formen med plast. Liker så godt kombinasjonen av den grove betongen. Sniktitt, adventsstake i betong ! Ja, jeg måtte jo bare slenge meg på bølgen! Det er SÅ mange flotte varianter av adventsstaker i betong. Lekker rund adventsstake i betong som gir et unikt og kult uttrykk!


Du kan selv velge hvordan lys du vil bruke, om du vil ha kubbelys eller kronelys i kronelysholdere. Lysestake med fire messingfargede armer og lampefot i betong. Velg lyskilde med valgfri fasong (selges separat) som matcher den øvrige innredningen din.


Adventsstake betong

Allt från ljusstakar, julstjärnor, julgranar, julgransbelysning, ljusslingor, juldekoration, ljuskällor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg