tirsdag 3. februar 2015

Hansen og dysvik

Hansen og dysvik

FALKETIND VINTERDYNE! God og prisgundstig dyne, ypperlig til bruk i både hus og hytte. Fylt med andedun og andefjær, med en rutesydd konstruksjon som holder dunet. På det meste tjente selskapet, som Hansen -familien beholdt, millioner i året.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på. Send dette via e-post Blogg dette! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Mørstad senter, rett ved Mariannes Lunsjbar og Kafé.


Hun er barnebarnet til Kaare Hansen som sammen med Bjarne Dysvik startet opp kjeden for over år siden. Det totale tapet er på 1millioner kroner. Daglig leder Hansen , tror likevel ikke det er snakk om kroken på døren for selskapet. Kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp, og bygger sitt kjedekonsept på tradisjon, trygghet og tillit. Bli med i LinkedIn i dag gratis.


Hansen og dysvik

Vi bestreber å ha et stort utvalg av varer og ønsker å gi kundene aktuelle valg. Varesortimentet endres ofte i løpet av året for å møte stadig hyppigere endringer i trender i markedet. Reviews Alltid like. Etter mange års erfaring i bransjen, er vi i dag en stor tilbyder i markedet av. Kjeden selger alt fra interiørartikler til sengetøy, håndkler og gardiner.


For mange vil kanskje deres eget merke, Mesterdun, være mest kjent. Vi kjennetegnes av kvalitet, fagkunnskap og gode kjøp og bygger vårt kjedekonsept på tradisjon, kvalitet og tillit, heter det. Sammenlign alle Møbler rabattene og spar penger!


Erfaring, kunnskap og lidenskap. AMFI Steinkjer - Interiør M. Senterleder: Bendik Holstad. Advokat Øien sier boet ser rimelig oversiktlig ut, men at det fremdeles er tidlig i prosessen. BIRI pyntepute – med PELS.


Dy RØROSDYNA Hvit and heldun. God og varm vinterdundyne, men kan brukes hele året. De to unge herrene Kaare Hansen og Bjarne Dysvik bestemte seg for å åpne butikk i Pilestredet 12. Da var tiden kommet for å stå på egne bein, uten tilknytning til en kjede – rett og slett 1 lokal!


Hansen og dysvik

Vi ønsker å tilby et bredt varesortiment av det meste man trenger av tekstiler til hjemmet, hytta og på arbeidsplassen. Velkommen til Toppen Bistro! Alle hjertelig velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg