tirsdag 10. februar 2015

Stor bamse 150cm

Stor bamse 150cm

Finn Stor Bamse 1Cm. Kært barn har mange navne. Denne myke plysj XXL bamsen vil bli din beste venn å kose med. Med sin naturtro stil og farge, vil den være den perfekte gave til din kjære. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer.


Stor bamse 150cm

Brukt Mega stor bamse 150cm lang til salgs i Bønes - Mega stor bamse 150cm lang publisert av Nina Jensen i Bønes. Kun stått til pynt kort tid. Ditt barn kan lene seg opp mot bamsen når de ligger på gulvet, akkurat som de bløteste av de store bamsene egner seg veldig bra som pute.


Når den store bamsen ikke er i bruk, fungerer den som en flott dekorasjon på barnerommet. Og selv veldig store bamser kan også finne en plass i sengen. Og beste av alt - ditt barn vil elske sin store bamse. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Myk og stor lys brun bamse med en lengde på hele 1cm! Passer for alle aldre.


Stor bamse er jo koselig, men det er ikke det det handler om. Hadde du for eksempel blitt glad for en 1cm lang bamse ? Her finner du vårt store utvalg av kosebamser og kosedy som gleder de minste i høytiden. Bamser og kosedyr er evige klassikere for barna i julen. XL nuttet plysbamse krammedyr hvid med rødt bån 1cm.


Det finnes nesten ikke noe viktigere enn kosebamsen. Dette myke, gode og trygge kosedyret som blir barnets bestevenn. Barna har ofte flere favoritter, og barnerommet. Brillebjørn bamse ( stor ) Brillebjørn slik den er kjent fra TV-serien på NRK Super. Utviklet i samarbeid med dukkemakere Tiina Suhonen og Sean Morrissey.


Bli den første som omtaler dette produktet. Skriv din egen omtale. Her kan du velge mellom over hundre forskjellige søte, kule og myke Pokémon bamser til både store og små. Over 2Pokemon bamser! Super sød og blød kæmpe bamse udformet som en afslappet bjørn!


Stor bamse 150cm

Hver iPlush bamse har en holdbar special-lavet oppustelig indmad formet som bamsen, med et ydre højkvalitets plys materiale. Du skal blot pumpe den med luft ved hjælp af den nemme luft-pumpe og skjulte luftventil (inkluderet med hver iPlush). Blafre Bamse Brillebjørn, Stor. Full størrelse 53cm, sittehøyde 40cm.


Stor nok til å gi deg en skikkelig bjørneklem, med andre ord! Bamsens vennlige utseende, myke nese og søte labber sørger for at den garantert faller i smak – uansett størrelse på mottakeren. Hvorfor ikke overraske med et kosedyr i megaformat på valentinsdagen eller på kjærestens fødselsdag?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg