mandag 16. februar 2015

Farger på terrassebeis

På utkikk etter terrassebeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Sjekk ut Farger På Terrassebeis. Trebitt Terrassebeis gir en vakker og holdbar terrasse. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende.

Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. TREBITT Terrassebeis lar deg velge mellom mange farger , og terrassegulvet holder seg like vakkert i flere år. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der.


Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Nye farger fra Jotun! Nyheter til uterommet. Tyrilin Terrassebeis. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill.


På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.

Mange tror det er best å olje terrassen. Kanskje fordi far eller svigerfar alltid har gjort det? Bruk heller terrassebeis , det er enklere og har en varighet på inntil år. Med terrassebeis får du dessuten mange farger å velge blant!


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Pynt opp med lavendel og andre friske farger på terrassen. Husk å bruke terrassebeis og ikke vanlig beis på leveggene da de fort kan bli litt klebrige. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv vil. Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din fargehandler.


Velg terrassebeis med UV-filter som er vannavstøtende. Det er en kjennsgjerning at solen bryter ned treverk. UV-filteret beskytter treverket på samme måte som solkrem beskytter vår hud. En vannavstøtende terrassebeis hindrer fukt å trekke ned i treverket. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten.


Husk at terrassebeis er transparent, og skal ikke gi en dekkende overflate som ved vanlig maling. Du skal kunne se kvist og trestruktur gjennom beisen. Legger du på for tykt, vil du risikere at det flasser av etter vinteren eller regnvær fordi det ikke har trukket inn i treverket. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser.


Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det.

Også detaljene spiller inn. Hvilke farger har utemøblene? Terrassebeis Harmoni Hvaler (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Baron Terrassebeis er en vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis. Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Her ser du våre mest populære farger til terrasse. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge terrasser og annet treverk, trykker du ’Se flere farger ’ og prøver vår store fargevelger. Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til hvordan du best istandsetter og vedlikeholder terrassen din så den er klar til vår og sommer.


Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg