tirsdag 17. februar 2015

Delft porselen

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Ta kontakt hvis interessert.

Delft porselen blåmalt 3kr. Jeg selger samlingen min til deg. DELFT PORSELENS KLOKKE ,-Solgt. En lang tid hadde bare kineserne og japanerne er i stand til å lage porselen.


Det gjorde det veldig dyrt. Tidlig attende århundre lyktes i Europa, men det var kostbart. Keramikk var mye billigere. Engelsk fajanse kan nesten sees som en utløper av den nederlandske.

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood for. Men selve fabrikken fikk vi ikke se. Når det klart å forbedre kvaliteten det ble et godt alternativ til porselen. Blomstermønster i blåt på lys bund.


Rigtig pæn stan men har et lille bitte afslag ved bundens kant - se sidste billede. Sælges i forbindelse med STOR oprydning i hjemmet. Porselen er laget av kaolin. Se evt også mine andre annoncer, hvor jeg har sat mange ting til salg. Sprekker, skår, manglende dekor.


En flis var knust i deler. På auksjon denne uken: De Porceleyne Fles - Tallerken, etter Rembrandt. Vet svert lite om dette,men har blitt fortalt at det er malt av kjent kunstner. Finnes det noen eksperter her inne som kan svare meg på dette. Kjøp og selg på auksjon og til fast pris.


Gode auksjoner på diverse porselen på QXL. Of the dozens of original 17th century Dutch pottery makers, only De Porceleyne Fles remains in operation.

Meget pen - Selges av Leedsfra Arnatveit. Best utvalg av diverse keramikk, porselen og glass på QXL. Nettauksjon for kjøp og salg. Søk blant mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner. Kinesisk porselen var svært kostbart.


Fajanse ble ofte brukt som en rimeligere erstatning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg