torsdag 12. februar 2015

Hvit veggmaling

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Luktsvak og slitesterk med suveren vaskbarhet.


Tørker hurtig og har dekkgaranti allerede etter to strøk.

Enkel å male med og gir et vakkert sluttresultat. Blandes i alle farger. Lady vegg hvit base 2. Takket være sin høye kvalitet på pigment og bindemiddel dekker den godt og er vaskbar, og den gir deg veggflater med høy lysbestandighet. Jotun Optimal Maling Base 7l.


LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Hvitt er ikke hvitt ! For hvitt er ikke bare hvitt.


Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen. Malingen passer til maling på vegger og tak av bl. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull. Den er ekstra god i rom som f. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


En ren og nøytral hvittone. Vi tente umiddelbart på ideen. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg. Veggmaling Nyans oppfyller Testfaktas kvalitetskrav.


Rusta Nyans veggmaling har gjennomgått Testfaktas omfattende test og holder en generell høy kvalitet med en totalkarakter på på en skala fra til (der fem er best).

Opus Ultravegg er en luktsvak, vanntynnet akrylmaling til vegg med matt glans og er vår mest slitesterke maling med robuste egenskaper. Ultravegg veggmaling gir et eksklusivt matt utseende uten å gå på kompromiss med slitestyrke og vaskbarhet. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. Grunning, gulvlakk, veggmaling , innendørsbeis og mer til.


Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Når du kjøper Maling, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Jeg kan også nevne at disse nøytrale gråtonene ikke egner seg spesielt godt til andre detaljer med gulaktig hvite toner som Bomull og Egghvit. Da vil de hvite detaljene se skitne og gule ut.


Alle farger nevnt over kan fint kombineres med hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg