torsdag 14. januar 2016

Antikviteter nettbutikk

Antikviteter nettbutikk

Ta kontakt for å avtale visning eller for mere info om produktene. Her finner du nettbutikker som selger antikk og brukte produkter. Antikviteter og brukt. Mer snurrepipperier enn andre bruktbutikker og antikkbutikker.


Antikviteter nettbutikk

Hos auksjonshuset Lauritz. Salg, kjøp og taksering av norske antikviteter. Vi holder til i Kirkeveien 7 Oslo. Profilering på samler. Vi har våre butikker i Langgaten (inngang fra Flintergata) og i Langgaten 22.


I tillegg til eget auksjonshus i. Johan Albert Mohn etter sin far, Torvald jr. I mer enn år drev han både med auksjoner, kunst- og antikvitetshandel og opparbeidet sitt viktigste varemerke: tillit hos kundene, skapt gjennom redelig handel og solid kompetanse på kunst og antikviteter. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Antikviteter nettbutikk

Kontakt de udstillende butikker direkte via e-mail. Nye tilbud hver eneste dag. Ved henting i butikken, kan betalingen om ønskelig gjøres kontant, eller med bankkort, via vår bankterminal. Bruk nøkkelord for å finne produktet du søker etter. Sølvesen Myhre Berntsen formidler kunst og antikviteter av høy kvalitet.


Skrotnissens nettbutikk - Samlerobjekter og snurrepiperier. Forbehold om at varen kan være solgt, ta gjerne kontakt ved interesse! Plant ikke roser hvor det har stått roser før uten å skifte ut den gamle jorden med ny, frisk jor gjerne blandet med Plantejord Pluss og Kugjødselkompost. SKANFIL AS er Norges ledende forhandler av frimerker til samlerformål.


Antikviteter nettbutikk

Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Gode minner, stil og historie. Vi hjelper deg å finne de antikke gjenstandene du leter. Vi har møbler, lamper, kunst, kuriosa og samleobjekter til fornuftige priser.


Oslo har mange butikker med antikviteter , brukt og vintage. Det er miljøvennlig å handle brukt, og du kan få noe ikke alle andre har! Nettbutikk med rustikk landlig innredning, urbant og industrielt interiør, vintage og antikk, gamle redskaper, kunst og møbler.


Kun ekte vare - autentiske. Nettbutikk som selger antikviteter , samlerobjekter, porselen, glass, reklameobjekter, bruksting m. Møbelbutikk i Bergen med nettbutikk. Samtidig vil firmaet legge vekt på å formidle kunnskap og forståelse for disse vakre gjenstandene for dagens publikum. Gjennom år har firmaet vært toneangivende når det gjelder kunnskapen om antikviteter.


Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg