onsdag 13. januar 2016

Innrede stue tips

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua.

En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Hvordan innrede stuen. Stor stue kan være vanskelig å møblere.


Linda Johansen bor i en lekker tomannsbolig full av pasteller, og hun har et godt DIY- tips : – I stedet for å kjøpe wallstickers, er det mye mer spennende å skape egne motiver ved hjelp av vater, linjal, blyant, maskeringstape og maling. Finn et motiv du lett kan lage en abstrakt versjon av, slik at det blir enkelt å få et godt resultat. Stuen har også ofte flere bruksområder enn andre roVi slapper av her, vi jobber her, vi koser oss med venner, vi spiser her, vi lar gjester sove på sofaen og noen ganger vil man kanskje nyte en god bok.


Hvis du har en liten stue , vil møbler som ikke er alt for store være et godt valg. Det vil gi et mer harmonisk inntrykk. Har du en stor stue er det viktig å velge møbler som fyller litt. Mal eller tapetsér en vegg. Et enkelt tips som kan gjøre en stor forskjell, er å male eller tapetsere en vegg, enten bak sofaen eller bak TV-en.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Når vi skal innrede en stue er det alltid lurt å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler.


Mange har glede av å ta utgangspunkt i et maleri på veggen eller en gjenstand som betyr mye. Personlige gjenstander og arvede klenodier bør ha en sentral plass i stua og mye inspirasjon kan hentes herfra.

Utnytt hver eneste mulighet til å skape lagringsplass. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Har du ikke råd til å bygge nytt, utnytt dødplassen over skapene. Klassiske møbleringstabber De fleste sliter med å plassere en sofa.


Er du ikke helt fornøyd med innredningen eller leselyset i stua ? Vi har spurt tre interiørarkitekter om deres enkle tips for en ryddigere og stiligere stue. Her er noen enkle råd. Enten du planlegger oppussing eller kun tenker deg små endringer er det greit å få med noen ekspertråd på veien. Sofaen har man kanskje hatt i mange år, noe kan man ha fått eller arvet, mens tilbehør som puter og pynt kan være kjøpt senere. På jakt etter interiørtips til stuen ? Når du skal innrede stuen din er det veldig lurt å tenke på plass, og hvordan du kan utnytte den på best mulig måte.


En enkel måte å skape soner i stuen på, er å bruke gulvtepper. Dersom du begynner å bli lei det slitne gulvet i stuen , er det lettere å male gulvet enn å måtte bytte hele parketten. Det gjelder først og fremst tregulv, men også laminat og betong kan males. Se vår store guide til oppussing av kjøkken her. Kristins beste tips når du innreder eller pusser opp, er det hun kaller å “go cubic”.


Jobb i høyden, og utnytt hele vegger maksimalt når du for eksempel møblerer et kjøkken eller et soverom med skap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg