mandag 18. januar 2016

Grunning etter sparkling

Kjøp grunning hos Obs Bygg. Vi har merkevarene til lave priser. Et lag grunning og to strøk maling vil uansett dekke over alle typer sparkel. Les også: Dette betyr fargekodene.


De ulike typene sparkling. Husk også på å tørke av støvet etter hver gang du har pusset, og ikke glem å bruke maske! ALDRI fått noen reklamasjoner rundt om det. I utgangspunktet anbefaler vi alltid å fjerne gammel tapet før du sparkler.


Men du kan også oppnå et fint resultat ved å sparkle over veggbekledning som f. Sparkling på glassfibervev, filt eller sagmuggstapet. Se videoen vår og sjekk selv om du kan sparkle over veggbekledningen. Etter grunning , sparkling og pussing er det endelig klart for første strøk med farge på nattbordet. Alltid grunning Ikke hopp over grunningen.


Maler du ubehandlet treverk, må du enten bruke grunning med kvistlakk, eller grunning og kvistlakk hver for seg. Etter vask og slip legger du et strøk med grunning før du sparkler. Da får sparkelen også god vedheft.


Pass på at du ikke sparkler for tykke sjikt. Etter sparkel og sliping lønner det seg å grunne en gang med samme rullekvalitet som brukes til toppstrøkene, for å få et jevnere underlag. Da blir det lettere å få et pent og varig resultat. For og få et jevnere og sterkere underlag, anbefaler vi deg å armere veggen med JOTUN SLETTVEGG FERDIGGRUNNET.


Grunningen har god vedheft til underlaget og gjør at malingen fester bedre. Den kan også isolere flekker, motvirke gjennomslag av gulning, kvist eller flekker. Velg den typen grunning som løser ditt problem! Bruk epoxygrunning FØR du legger sparkel. Helst ikke mer enn 5-2mm.


For å jevne ut kan du bruke fyller før eventuell grunning , men det må du nesten vurdere når du kommer så langt. Vask med silikonfjerner før du lakkerer. Etter sparkling må man rimeligvis slipe, og de fleste moderne malinger inneholder plastmaterialer som da vil klumpe seg i sandpapiret.


Grunning etter sparkling

Det kan derfor være ønskelig med en billigmaling eller grunning som er lett slipbar uten å ødelegge sandpapirets slipeevne. Noen som kan anbefale et slikt produkt? Har lest en del på nettet om sparkling og grunning før man skal lakkere og det er ikke bare bare å skjønne seg på når alle skriver forskjellig. Så lurer på om det er noen der ute som kan hjelpe meg å få en klarhet i hvilken rekkefølge det skal være. Er det grunninga eller sparklinga som skal.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Helsparkling er en populær metode for å rette ut ujevne flater, for eksempel vegger med strukturtapet eller i mur. For best mulig sluttresultat er det smart å bruke spesielt brede sparkler.


Grunning etter sparkling

Om du skal sparkle over tapet, bør du sjekke etter (og skjære vekk) eventuelle luftlommer før du begynner. Og først etter at tredje lag er tørt, skal du slipe. BRUK RIKTIGE SPARKLER. Bruk gode, stive kvalitetssparkler til jobben.


Billige, myke plastsparkler duger ikke. De gir etter , slik at du får en uthuling i skjøtene, som synes på den ferdige veggen. Fordi epoksy på sparkel ikke gjør store nytta, og veldig få sparkler som tåler å ha epoxy over seg. Meninga med epoxy, er å få en helt tett behandling.


Grunning etter sparkling

Deretter legges neste lag med sparkel over remsen. La dette tørke, og slip. Noen ganger trenger man ett lag til med sparkel.


Dette avhenger av hvor mye av sparklet som har blitt borte under slipingen. På malte vegger kan det være nødvendig å sparkle litt ekstra for å justere etter at veggen har blitt malt med grunning. Bead-lock: Jeg skrevet over at hvis du brukker Zink grunning etter sandblåsing så sliper du rust på mange år. Etter at grunningen er påført, bør spikerslag, ujevnheter og store kvister sparkles med JOTUN SPARKEL FOR TREVERK.


Grunning etter sparkling

Det er viktig å begrense kvistgjennomslag ved å grunne med JOTUN KVIST- OG SPERRE GRUNNING. Slip bort overskytende sparkel og fjern støvet. Vi anbefaler deg å sparkle to ganger for best resultat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg