tirsdag 12. januar 2016

Marimekko duk

Marimekko Duk - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Explore the latest fashion and home collections at marimekko. Men også stoff, voksduk og andre tekstiler i metervare.


Alt i blanding av både klassisk og moderne design. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt.

Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut. Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker.


Dess färgstarka, djärvt mönstrade tyger revolutionerade synen på både kläddesign och heminredning i Finland. Nedan hittar du våra absoluta favoriter. Vi har et stort utvalg av duker i forskjellige farger, materialer og mønstre. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl.


I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet.

Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord. Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker. Skap glede i hverdagen din med klassikeren Unikko, mønsteret som kommer i nye sesong farger hvert år, Ovia porselen serien som er tidløs og elegant eller Pal vesken som er både funksjonell og tidløs. Vi har klassiske hvite, men også duker i andre farger med ulike mønstre.


Du kan gjerne komme innom en av butikkene våre, eller bestill i nettbutikken og hent varene dine i butikken i byen. Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster. Runde duker kan være vanskelig å finne, men ikke hos oss. Se vårt sortiment av bl. Köp din duk online i vår webhshop.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Trenger du stoff til å lage gardiner, duk eller kanskje noe annet spennende som for eksempel et kjolestoff? På IKEA finner du metervare i ulike materialer, farger og mønstre.


Stikk innom ditt nærmeste IKEA varehus for å kjøpe våre flotte stoffer og tekstiler. Voksduk metervare egner seg til flotte lengder, både når du skal bruke den som duk eller når du skal lage noe ekstra spennende til deg selv eller noen andre. Klässbols är specialister på dukar.

Stora och små tillställningar. Hos oss hittar ni linnedukar för fest och vardag. Färgerna du kan välja mellan är fräscha. Här hittar du mängder med bordsdukar till ditt hem.


Ett fint bord blir ännu finare med en passande duk oavsett om det är vardag eller fest. Handla tryggt på jotex.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg