fredag 15. januar 2016

Lys antikkgrå stue

Harmoni Hotel Batami Batam Island. Beste Pris-Garanti - Få opp til. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Ren og lekker i uttrykket. En gulaktig gråhvit tone.


Lys antikkgrå stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS i stua. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen.


Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. Vi har en stor tv- stue oppe som. Noen som har grå stue ? Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Anonymforum - Skravle. Ellers er grå harmoni og skifer fine gråfarger, men også de er for mørke å kle en hel stue i. Men som kontrastvegger er de lekre;-).


Dere som har grå farge på veggene. Hvilke farger ville dere valgt. Grå vegger ( stue ) - HOT or NOT? Har malt grå harmoni i min stue mot. Har lest flere plasser at grå harmoni ikke skal få blå nyanse men.


Mener den er ganske lik valmuefrø, men at den er noe lysere. Jotun har ogå en som heter grå harmoni. Fabrikk kan fort bli litt blålig, det avhenger av både lys i rommet og hvilke andre farger du har. Du kan sende mail til Jotun, evt spørre på facebook-siden deres om hjelp, de er ganske flinke til å svare. Tidløs fungerer til både Letthet, Egghvit og Bomull.


Lys antikkgrå stue

Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Bytt farger på dette rommet. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner.


Vi ønsker nå å make stuen i fargen grå harmoni. Dette er en lun og noe mørk gråfarge. Om 2år tenker vi å selge huset å kjøpe noe nytt. Ville dere syntes denne fargen ble for mørk i ett lite rom? Jeg elsker greige farger som kalk og diskret, men de var ikke god match med våre eggehvie lister.


På soverommet valgte vi en farge som heter ascott (tror jeg), veldig fin på soverommet, men tror den vil bli for mørk i stue. Fra stuen i overetasjen går man ned i stuen i underetasjen, og denne har vi ikke malt noen vegger i. Syns det blir litt kjedelig her med bare hvite vegger og ønsker å male noe. Den går fint sammen med farger som gråharmoni , antikkgrå (mellomgrovt) eller grå skifer (mørkest ). Et klassisk modell med profilerte detaljer.


Se de kreative ideene med. Jeg malte en vegg i stua med Jotun Grå Skifer. Minty Breeze har lenge vært en favoritt hos meg, så delikat og rolig, og nydelig fin.


Lys antikkgrå stue

Har kjøpt en leilighet der nylig alle innvendige dører og dørkarmer er malt i Grå harmoni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg