tirsdag 19. januar 2016

Nøkkelskap design

Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Oppbevaring til lave priser. Produktet er ikke tilgjengelig for øyeblikket.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ved at du fortsetter å bruke hjembutikken. Vi i Norway Designs ønsker å skape en vakrere og smartere hverdag der vi omgir oss med ting av betydning. Hos oss finner du et stort utvalg keramikk fra norske og nordiske designere.


Gled deg selv eller noen du er glad i med et produkt som varer lenge og har en historie. Stort utvalg av design fra Normann Copenhagen, Vipp, Greengate, Kähler, Please Jeans, Basic Apparel og mange flere. Rask levering, alltid mye salg!


Klokkene er tilgjengelig i flere dekorative former og farger, og alle er de utstyrt med høykvalitets kvartsbevegelser.

George Nelsons klokker er en del av Vitra Design Museum Collection. Det svenske merket Bruka Design produserer møbler, postkasser og tilbehør til hjemmet. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det moderne hjem, og jobber kontinuerlig med å utvikle spennende kvalitetsprodukter i nye farger og former.


Følg Bruka Design på Instagram og bli ytterligere inspirert! Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Møbler La deg inspirere av vårt lekre håndplukkede møbelsortiment.


Vi har designmøbler i skandinavisk stil til alle hjemmets rom, fra flere kjente merkevarer! TrioVing nøkkelskap NPC-serien ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions NPC-serien elektroniske nøkkelskap programmeres for inntil individuelle brukere. Skapene har moderne design i solid utførelse i hvitlakkert stål (3-mm platetykkelse).


RFID-kort til eksisterende adgangs-kontrollsystem kan ofte benyttes. Nøkkelskapet er meget vellaget med flotte detaljer som en dør med relieffmønster i grå nyanser, topp og bunn i utskåret tre, og lås i antikk-look. Nøkkelskap Praktiske nøkkelskap Plasser nøkkelskapet på et sted hvor du lett kommer til, samtidig som det skal være litt vanskelig for uønskede å nå det.

Med et skap som kun er beregnet til nøkler blir det enkelt å holde styr på dem sånn at du alltid finner den rette nøkkelen. Lekkert nøkkelskap med frekk design i børstet aluminium, utstyrt med kroker. Til nøkkelskapet følger med seks nøkkelbrikker i assorterte farger.


Ideel i hjemmet eller på kontoret. Norges største utvalg innen dørvridere, møbelbeslag og låssystemer. Besøk vår nettbutikk eller butikk i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg