onsdag 20. januar 2016

Fischer skisko overtrekk

Kjøp skisko overtrekk. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Vi er lidenskapelig opptatt av langrenn og hjelper deg med riktig utstyr! Overtrekk til skisko.


Fischer skisko overtrekk

Boot Cover Thermo skotrekk Boot Cover Thermo er Lill Sport sitt varmeste sko- overtrekk. Skisko overtrekk Bindinger langrenn. Fischer sin helt nye skotrekk, som tar vare på carbonsålene på skisko. Lett å tre inni med glidelås oppå! Myk gummisåle som hinder fall på glatt underlag.


Kalosjene er litt små, så kan være lurt å gå opp en størrelse i forhold til skoa! Brukes før og etter konkurranser og trening. Sørger for beskyttelse, mer varme og bedre grep.


Fischer skisko overtrekk

En smart og god nyhet fra Fischer ! Små i størrelsene, smart å gå opp en størrelse. SPORTSBUA - Trondheims kompetansesenter på ski, sykkel, topptur, kajakk og bekledning. Vi sender til hele landet! Her finner du skisko fra kjente merker som Madshus,. Det viktigste når du velger skisko , er at den passer DIN fot.


Toppmodellene er lettest i vekt, har den tetteste passformen og dermed best følelse i frasparket. For den som prioriterer varmen, kan de nest beste modellene ofte være vel så gode, men de blir mindre kontante enn toppmodellene. Trenger du nye skisko ? Hos XXL har vi et stort utvalg av langrennsstøvler til barn, junior og voksen fra kjente merkevarer som Alpina, Madshus og Fischer til lave priser. Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto.


Fischer skisko overtrekk

Fri frakt ved kjøp over 499. I vår butikk på Strømmen har vi skiverksted hvor du kan få dine ski preparert av våre eksperter. Link til Fischer hjemmeside. Alpinstøvler og skisko med overlegen kvalitet hos Fjellsport.


Ny og lett karbon ankelstøtte og forbedret hælkappe i karbon for optimal stabilitet. This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Alpina er best kjent for sine skisko (racing, klassisk og tur) samt fjellsko, alpinstøvler og overtrekk til langrennsko. Alpina ønsker å være et respektert selskap med et globalt anerkjent merkenavn.


Welcome to the official Fischer website. We are a producer of Alpine and Nordic ski equipment and hockey sticks. Our passion for sport and innovati. Fischers populære barneskisko for en vellykket start i skiløypa.


God passform og overtrekk i neopren holder små føtter varme og tørre, og gjør skoene svært aktuelle for de yngste. Myk såle for naturlig fleksibilitet i foten. Det tøffe svarte og gule racingdesignet matcher Sprintskiene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg