tirsdag 26. januar 2016

Beisfarger inne

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Naturlige, vakre beisfarger til hytta. Barbro har lang fartstid innen interiør og farger.


Hun jobber med utvikling av Jotuns mange fargekart. Beisfarger gjør at du forsatt ser strukturen i treverket. Prøvebeis alltid før du velger farge.

Vi har kvalitetsprodukter fra Jotun, Tyrilin, Beckers m. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis, men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Norsk Limtre utvikler og produserer vakre og robuste treprodukter, med høy kvalitet i alle detaljer – spesielt utviklet for et nordisk klima. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Resultatet er en matt og transparent finish, som skaper en rolig atmosfære.


Dette fargekartet er inspirert av naturen, og fargene strekker seg fra lyse og sarte nyanser, via bruntoner, til sobre og mørke beisfarger. Bredden i fargepaletten gjør det enkelt å fargesette ditt hjem. Her kan se våre fargekart inne , fargekart ute, bla i dem, laste dem ned og bestille hjem til deg. Våre standard beisfarger er transparente.


Sørg for å ha rull og pensel innen rekkevidde, og en fuktig klut om du skulle søle. Så er det bare å røre godt om i malespannet og begynne! Det lønner seg å legge en plan for i hvilken rekkefølge områdene skal males.


Tenk deg at døren består av flere separate felt og begynn innerst for så å jobbe deg utover. To strøk beis holder lenger enn ett strøk, men gir en kraftigere farge. Jo mer transparent fargen er, desto hyppigere vedlikehold kreves. Fargene i dette fargekartet er spesialdesignet for Jotuns produktserie Trebitt Oljebeis.


Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser.

Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn. Hvilke farger har utemøblene? Har du fargetoner inne i huset som du har lyst skal gli sømløst over i utemiljøet?


Barn Gulv Innendørs Inspirasjon inne les videre › Happy Homes Blogg Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette. Lurer du på hvilke farger som passer best hjemme hos deg? Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Vi svarer på spørsmål alle hverdager.


Eierne fikk et forslag om fargelegging av hele hytta innvendig, samt gardin- og møbelforslag. Og etter en tids modningspause valgte de å male. Riktignok satt de store, flotte rundtømmerstokkene i stua langt inne. De ble malt til slutt. Jeg planlegger å oppgradere en hytte med furuhelvete på både vegger og tak.


Gammel og gulnet furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg