torsdag 21. januar 2016

Landlig stil

Sjekk ut Billig Interiør Nettbutikk. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Vennligst bekreft ved å klikke på linken i e-posten vi nettopp sendte til deg.


For å motta din rabattkode, vennligst klikk på bekreftelse link fra e-posten. En landlig , uhøytidelig interiørstil er utbredt, og den kan passe både på hytter, i eneboliger og leiligheter.

Mange interiørbutikker fører produkter innen denne sjangeren. Vi har gjort et utvalg for deg. Romantisk og rustikk stil. Med Lev Landlig kan du oppleve en herlig avslappende og kreativ livsstil.


Vi viser deg boliger og interiør i klassisk landlig stil , du får masse ideer til hus og hage, og sesongens beste oppskrifter på hjemmelaget mat. Lev Landlig gir også inspirasjon og ideer til ting man kan lage selv, som dekorasjoner, håndverk og håndarbeid. Huset på Hokksund er et levende hjem i stadig endring.

Lene er ikke redd for å prøve ut nye ting og har malt om stua flere ganger. Hun holder på helt til hun føler hun finner den rette fargen til rommet. Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Hvor passer bordlamper i landlig stil inn?


Her er det overhodet ingen begrensninger. En bordlampe i landlig stil passer ikke bare inn i stuen. Den kan også benyttes som nattbordslampe. Eller du kan sette den på en fin kommode i gangen.


Den fungerer som koselig effektbelysning og passer inn overalt hvor det er plass. Har du spørsmål til dette? Hos KLiNGEL finner du et stort utvalg av Landlig stil fra kjente merker til faste lave priser. Jeg likte også godt den sorte gulvlampen bak sofaen samt alle putene i sofaen.


Et annet morsomt blikkfang er jo faktisk vedkubbene under sofabordet! Noe å tenke på til julen, enkelt og nesten helt gratis for deg som har ved liggende til peisen. Og har du ikke peis, er det helt klart et flott blikkfang som gir landlig stil.

Pendellamper i landlig stil er mer fleksible hvis de er høydejusterbare. Moderne LED-retrofitlyskilder passer perfekt til pendellamper i landlig stil. Vet du ikke hvilken pendellampe i landlig stil du skal velge? Tatt da en titt i vår Rådgiver pendellamper landlig stil. Jeg har alltid vært glad i tradisjonell, landlig stil – det er bare sånn jeg er.


Alle vennene mine har en mer moderne stil , og jeg er veldig begeistret for ideene deres. Men i dette gamle huset føles det tradisjonelle riktig. Hvilken tilnærming har du til interiørdesign? For å skape en landlig , rustikk stil i ditt hjem eller på hytta, er det en god ide´å ta utgangspunkt i en rustikk fargepalett. Hent opp igjen fargene i naturen utenfor.


Grønne, blå, brune og grå toner gjør seg fint på veggen. Sammen med Nordsjø Ide og Design har vi utviklet et eget fargekart som vil hjelpe deg på vei! Med sine profilerte skapdører er modellen Scandinavian Classic innbegrepet av et romantisk landkjøkken. Det sjarmerende designet blir komplett med lekre vitrineskap i glass og håndtak, som understreker designets klassiske stil.


Nydelig høy kommode i venetiansk stil , i vår nye og fortryllende vakre Celestina serie Høyde 116cm x Bredde 48cm x Dybde 36cm. Redesign et tradisjonelt rom med våre tapeter og fototapeter inspirert av landlig romantikk. Gjenskap et landlig interiør ved hjelp av fototapeter med blomstertrykk, eller sats på en moderne stil med hvit mursteinstekstur på veggen. Start Pusse opp badet Finn din stil Tidløs sjarm Tidløs sjarm Den klassiske og moderne interiørstilen er preget av enkle og klassiske møbler med en touch av glam, vintage eller herskapelige detaljer.


Bygget for hånd: familiehytte i landlig stil 30. Bli med hjem til keramikeren Rebecca og illustratøren Andrew og opplev deres kjærlighet til teksturer, naturmaterialer og tradisjonelt håndverk. Rustikk baderomsmøbler og baderomsideer i landlig stil. Er du en stolt eier av et landste en Vila eller kanskje du har en liten leilighet i sentrum, som du vil fremstille i rustikk stil.


Det naturlige utseendet har vist seg å være en varm trend som gir god komfort. Det er en grunn til å gå tilbake til naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg