torsdag 14. januar 2016

Malersprøyte biltema

Elektriske malingssprøyter. Mal fort og enkelt med malersprøyte. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Store arealer, trange hjørner eller områder der penselen ikke når frem – løs det med en malersprøyte.


Den er rask og gir deg fine, nymalte flater uten større anstrengelser.

Biltema har en liknende sprøyte som Ryobi, men den går på nettstrøm. For å rense malersprøyten må du først tømme beholderen for maling. Jeg har tidligere brukt en billig lakksprøyte fra biltema til å sprøyte et titalls furu dører, og annet småtteri. Brukervennlig og allsidig malersprøyte med trinnløs og konstant malingsmating (uansett om munnstykket holdes høyt eller lavt), samt smidig finfordeling av alle typer maling!


Motoren har to innstillinger – én for løsemiddelholdige og vannfortynnbare farger, og én for dispersjons- og lateksmaling. På TV 2s nettsteder bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å forstå hvordan du bruker nettstedet, for å forbedre opplevelsen og tilpasse annonsering. En ordentlig sprøytepistol er gull verdt hvis du skal male profilert kledning, stakitt eller andre ting med krinkelkroker.

Vi har testet populære modeller! Er veldig fornøyd med finish og ikke minst arbeidsbesparelsen ved bruk av sprøyte. Med bytte mellom rulle og pensel blir jobben omfattende hvis det er. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Når man skal male med malersprøyte må man først skrape veggen med en stålbørste og deretter vaske med kraftvask. Deretter røres malingen opp til fløtekonsistens. Find more about Biltema here. Jobb bestemt fra et punkt til et annet.


Bruk gjerne en papplate som maskering. Vi fører et bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy fra leverandører med solid. If you are looking for Biltema click here. Passer alle typer av vannbasert maling (ikke slam og limfarge). Malesprøyte One Plus V. Lav vekt muliggjør arbeid med én hånd.


Her slipper du både ruller og pensler. DinSide har testet den og kaster en femmer på.

Les tester og omtaler før du kjøper. Superrask og stillegående. Norbond tilbyr industrilakk, billakk, lim og lakkeringsutstyr. I tillegg selger vi slipemateriell, personlig verneutstyr og div.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg