onsdag 6. januar 2016

Skinn bergen

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Finn den perfekte bilferie i Bergen med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Skinn bergen

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell!


Skinnverkstedet AS tilbyr bedriftsavtale for reparasjon og vedlikehold av skinn. Alle lærkvaliteter (skinntyper) har vært et levende materiale. Etter at læret er bearbeidet på garveriet har det blitt tilført en overflatebeskyttelse. Denne må beskyttes regelmessig. Fett fra hender og smuss er med på å bryte.


Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Vi leverer skinnvesker og reiseeffekter i topp kvalitet designet i Norge. Vi har både herre-og damevesker! Besøk vår nettbutikk, Gratis frakt i Norge!


Skinn er et fantastisk materiale som kan vare i mange år, hvis man vedlikeholder det riktig. Vær nøye med rengjøring og beskyttelse – det er du som bestemmer hvor lenge møblene skal vare og hvor lenge de skal beholde sin eleganse. Det viktigste med skinnrens er å begynne med beskyttelse og impregnering fra møblene er nye. Dersom du har bilseter eller annet bilinteriør som allerede er slitt, kan vi også hjelpe deg.


Skinn bergen

På vårt verksted i Bergen , farger skinn som er falmet eller misfarget, reparerer smårifter, ødelagte varmetråder og skifter sammensunket skumplast. Dersom noen deler er for slitt til å repareres, kan vi skifte ut den delen. Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du.


Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er farget til en bestemt farge. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels.


Vi gjør om igjen de to siste prossessene som blir gjort på garveriet – toppfarging og toppfinish. Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Skinn. GC Rieber Skinn AS fra , Hordaland. Pelsberederier og garverier. Solheimsgaten Bergen – Vis.


MC KLÆR BERGEN selger alt av mc-klær og tilbehør til motorsykkel- og mopedentusiaster over hele landet. Betal med bankkort og få varene levert direkte i din. Book gjerne time i dag for å påspandere sansene noe nytt.


Skinn bergen

Vi tilbyr spa i Bergen og spa i Oslo. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. I dag med ein årsproduksjon på over 80. Granberg Garveri AS blitt Norges største på beredning og salg av saue- og reinsdyrskinn.


I tillegg har me produksjon og lager av det meste innan dekorasjonsskinn, nappaskinn samt vegetabilskgarva skinn og lær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg