tirsdag 12. januar 2016

Tapet på badet

Tapet på badet

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Automatisk tannkremdispenser gir deg riktig mengde tannkrem hver gang! For de fleste er fliser mest aktuelt når badet pusses opp, men for eierne av badet du kan se til høyre var det ingen tvil da de skulle kvitte seg med 80-tallsflisene. De valgte å legge fliser i dusjen og på gulvet og tapetserte veggene. Eierne valgte å beholde den gamle veggvinylen som underlag. MARRAKECH Med tapet inspirert av Marrakech kan du få spa-følelsen du leter etter på badet.


Oppussing av bad trenger ikke koste så mye, denne betong-veggen er riktignok ikke helt ekte, men så kostet den også bare 6kroner. Du trenger ikke å velge fliser over det hele, selv om mange synes det er praktisk. Velg et tapet , eller tapetser halve veggen og ha fliser på resten.


Tapet er mer populært enn noen gang, først og fremst i stue og oppholdsrom. Men også på badet er tapet en mulighet, hvis man bruker våtromstapet. Det vaskbare tapetet er også velegnet for bruk på vaskerom og som lettstelt dekor over kjøkkenbenken. Våtromstapet er en ekstra solid variant av vinyltapet, og kan brukes på badet.


Hvis du klarer å få den av, så henger den ikke godt nok for flislegging. Jeg tok nettopp av år gamle fliser på spon, de falt av når jeg dyttet på dem. Og det var primet godt på sponplatene også. Har du funnet fargen din til badet ? Her ser du våre mest populære farger til badet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom så trykk Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger.


Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til grundig renovering av badet eller en oppfriskning av vegg- og dørfarger. Det ser ut som det er mye slette vegger på bad i trendbildet nå om dagen, og vi lurer på å gå for en slik løsning. Plater, maling, tapet , vinyl – hva skal man velge for slette vegger? Hva er viktig å tenke på ? Eierne av dette badet var ikke i tvil, de ville ha tapet på sitt nye baderom. For mange er fliser mest aktuelt når badet pusses opp.


Da skaper du en unik stil. Det passer utmerket sammen med rosa dusjforheng. Lim og tape : Informasjonskonsulenten råder deg til å bruke lim eller tape fremfor skruer når du monterer utstyr på badet. Da unngår du å lage hull i membranen, og får en fuktsikker vegg. Et aldri så lite hull i membranen er en veritabel motorvei inn i veggen for mikroskopisk damp og fukt.


De fleste tapeter er vannfaste eller vaskbare, og særlig vinyltapeter passer på bad. Du kan også lakkere tapetet for å beskytte ytterligere. Rask levering og rimelige priser. Det er mulig med Fukttette tapeter også å designe badet med mer fantasi. Tapetet er en solid variant av vinyltapeten.


Selvfølgelig kan ingen standardpapir bakgrunnsbilder brukes i et fuktig rom. Disse vil bli erstattet av konstant fuktighet med tiden. Det er derfor det er spesielt laget tapet for slike rom - såkalt vinyl, ikke-vevd eller PVC- tapet.


Tapet på badet

Nå skal jeg i gang med å fjerne gammel tapet som er på badet jeg pusser opp. Tapeten er vanntett, dvs at den er beregnet for å være bla. Problemet er at denne sitter som FY. Limt sinnsykt godt fast i sponplatene under.


Noen gode tips for å fjerne denne tapeten ? Slip overflaten på skuffene med sandpapir, slik at malingen fester seg bedre. Før du maler må du utbedre små hull med Easy filler. Det er også en mulighet å tapetsere over det gamle tapetet, men det kommer an på hvilken type tapet som sitter på veggen. Hvis det er en papirtapet som sitter godt, så kan du tapetsere utenpå. Hvis tapetet er spaltbart, er det å anbefale at du fjerner tapetet først - det vil si rive av det ytterste laget.


Tapet på badet

Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg