tirsdag 12. januar 2016

Høie dundyne

Sjekk ut Dundyne Høie. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dyner fra Høie er produsert i Norge og laget for å vare en hel evighet.


Derfor har Høie -dyner alltid vært kjent for sine høye kvalitet og komfort.

Velvære er essensielt for en god natts søvn. En god dyne skal holde deg varm og komfortabel natten igjennom, uten å bli for tung eller for tett. I tillegg til at dundyner er svært holdbare, er de uslåelige når det gjelder kombinasjon av isolerende og pustende egenskaper. Når du kjøper en dundyne fra Høie kan du være trygg på at den er av ypperste kvalitet. En dundyne med høyest bæreevne (14) gir det beste kvalitetsproduktet.


En høy bæreevne gjør også at du får en myk og god dundyne som former seg fint inntil kroppen. I Høie så anser vi bæreevne fra som en god dundyne. Men enkelt fortalt så får man det man betaler for - en dyrere dundyne er ofte bedre da den som regel har høyere.


Stort utvalg enkeltdyner, dobbeldyner og vektdyner i alle prisklasser.

Opptil års garanti. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg GOLD dundyner til lave priser. Kjøp i butikk eller online på JYSK. Hvilken skuffelse- denne er altfor lett. Til tross for at den er lettere, trodde den hadde en annen effekt da det er moskusdun og bæreevne 11.


Så hvis du ønsker en varm dundyne som omslutter deg, ikke velg denne. Se alle våre dyner av andedun, ederdun, moskusandedun, silke og ull. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her!


Få bedre nattesøvn med riktig dyne! Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne. Saga Varm Dundyne Høie. Produktene er norskproduserte og leveres i både sval, medium varm, varm og barnestørrelser.


Før ble fiberdyner ofte valgt av hensyn til allergi, men det er ikke nødvendig å ta dette hensynet i dag. En moderne dundyne er allergivennlig: Du kan se etter dyner med NOMITE-merket som effektivt bekjemper støvmid som er det største problemet for allergikere. Andedun, gåsedun og ederdun. Det beste av dundyner. Finn din favorittdyne hos Home-tex og spar mye!


De beste prisene på danskproduserte dyner fra populære merker som Quilts of Denmark og Temprakon. Høies bestselgende dundyne.

Den er produsert med tanke på miljø og din komfort, Svanemerket - og så ren at den er anbefalt av Asthma Allergy Nordic. Kjøp dynen på tilbud på Home-tex webshop – Vi forhandler dundyner, dobbeldyner og babydyner m. Likevel kan det være vanskelig å finne frem i jungelen av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg