onsdag 6. januar 2016

Smart tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Smarte produkter til hjemmet ditt.

En utrolig smart løsning både for å tørke tøy raskere, samt spare plass på badet eller vaskerommet. Stativet har blitt designet i Norge, og produseres på en fabrikk i mellom Europa. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Og hvis du bruker innendørs tørkestativ kan du alltid pakke det bort når klærne er tørre.


Når været er tørt nok, er det ingenting som er mer effektivt enn å tørke klær på et stativ ute. Den mest vanlige modellen er paraply-tørkestativet som du setter fast i plenen.

Dersom du har ekstra god plass, kan du sette opp symaskinen din, og en skuffeseksjon til lappesaker, sytråd og knapper. Et langskap til støvsuger, langkost og bøtter er smart. Lintøy, duker, gardiner og arvetøy som ungene skal vokse inn i, kan legges i skapene, om du har noen til overs. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Smart tørkestativ løsning i god kvalitet.


Heises opp og ned ved hjelp av snor. Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær. Farge: hvit Størrelser: 70x50. Se vårt utvalg av tørkestativer. Alle rettigheter reservert.


Mindre klesplagg kan være vanskelige å henge opp på et vanlig tørkestativ. Enkelt å brette sammen og stue bort. PRESSA kan brukes både innen- og utendørs.


Plasten er UV-behandlet for å øke levetiden, slik at du kan ha. Tørk klesvasken på en energieffektiv måte! Tørkestativ med meter tørkesnor.

Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket. Et sammenleggbart tørkestiv kan settes bort når det ikke er i bruk. Har du ekstra liten plass på vaskerommet, eller du ikke vasker så mye av gangen, kan et kompakt tørkestativ være et godt alternativ. Det finnes også praktiske tørkestativer som trekkes ut fra veggen eller ned fra taket.


Hendig, sammenleggbart tørkestativ som passer de fleste balkongrekkverk, varmeelement og rette dusjvegger. Justerbare kroker for optimal dybde. Av lakkert metall med kroker av plast, liner som også er av metall.


Tykkelse (sammenlagt): cm. Maks belastning 10kg. For montering på vegg. Kan brukes både inne og ute. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.


Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Lite er bedre enn lukten av grønnsåpe og synet av rene vinduer.


Her finner du alt du trenger for å få det skinnende rent hjemme: dampvasker, strykebrett. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Stilig tørkestativ som kan brukes flere steder. Henges enkelt opp på rekkverket, varmeapparatet, døren m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg