mandag 25. januar 2016

Paviljong 3x3

Populær paviljong i aluminium og PVC. Et nytt uterom for helårsbruk. Et drivhus, mange muligheter! Alltid lave priser og et stort utvalg! Oxford paviljong med sidevegger og myggnetting.


Skape et sted for rolige stunder i hagen eller for fester med venner. Ramme i sterk aluminium og solid konstruksjon. En paviljong kan fungere som solskjerming, vindskjerming, regnskjerming, eller bare som en fin innramning av uteplassen. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage.


Lag et ekstra rom i hagen, raskt. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Beskytter mot sol og lettere regn. Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager.


Paviljong 3x3

Paviljonger og partytelt til hverdag og fest. Se vårt store utvalg av billig paviljong her på siden. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. Hos BAUHAUS får du alltid billig og rask frakt samt måneders returrett.


En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år. Våre paviljonger har smarte løsninger for regnbeskyttelse, drenering og ventilasjon, alt som skal til å skape en behagelig stund utendørs. En paviljong kan være perfekt om du har litt god plass i hagen, og vil flytte middagen eller selskapet litt ut fra verandaen.


Paviljong 3x3

Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur. Kjøp paviljong 3xhos Trademax. Vi har stort utvalgt av paviljong hos Felleskjøpet.


En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Paviljong 3x3

Gratis frakt, rask levering og gode priser! Helårs paviljong har blitt utformet for å levere eleganse og nytte til hagen din hele året. Fri frakt, rask levering og høy kvalitet! Vegger selges separat. Merk at målene er markedsmål, se spesifikasjon for nøyaktige mål.


Kraftig rammekonstruksjon gjør den meget stabil. Utepaviljongen leveres komplett med sidevegger og myggnetting. Monteres meget enkelt med et click system. Taket er i polyester med PVC-dekke. Leveres i fargen beige.


Eieren av paviljongen har helt og alene ansvaret for å etterkomme lokale regelverk, og at monteringen av paviljongen er korrekt utført. Det er ditt ansvar å sikre paviljongen forsvarlig for å hindre person- og materielle skader. Jo, visst er det herlig med sommerparty i det grønne. Når det regner er det risiko for at vannet samles på taket av paviljongen og forårsaker at paviljongen kollapser.


Dekk et festlig bord i hagen og server en enkel sommerbuffet. Ingen fare, det er bare å helgardere seg med et lett tak over hodet. En paviljong kan användas på otaliga sätt vilket gör det enklare för dig att avnjuta sommaren i trädgården, oberoende av vädret. Mulighetene med en solskjerm er mange og skaper et rom på uteplassen din – Fantastisk!


Med en trädgårdspaviljong eller ett vindskydd kan du skapa en fridsam och vindstilla oas även under en blåsig sommardag. Trademax har alt du trenger for å kunne skape en fullstendig uteplass i samband med en solbeskytter. Vi har også blant annet parasollfot og paviljonger i ulike materialer som tre.


Med en pen og praktisk pergola får du en lunere og koseligere uteplass. Samtidig gir taket svalende skygge på sommerens varmeste dager. Pergolaen er konstruert i. Partytelt er spesielt velegnet til hage og uteaktiviteter i ustabile vær- og føreforhold. De er enkle og montere, og man kan enkelt sette på en eller flere vegger om ønskelig.


Paviljong 3x3

Europris tilbyr også paviljonger med sideskjørt som fungerer som vegger. Säkra sommarens fest med Rustas paviljonger ! Vårt breda utbud skyddar dig och dina gäster mot regn, vind och solens UV-strålar. Enkla och flexibla paviljonger med tak av slitstarkt polyestertyg och en stomme av aluminium.


Som lätt monteras upp utan krångel. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg