fredag 8. januar 2016

Bygge vinterhage

Bygge vinterhage

Robuste og elegante vinterhager. Et drivhus, mange muligheter! Vi sender over hele Norge. Vi produserer vinterhager etter dine mål og behov. Se mer og kontakt oss her!


Bygge vinterhage

Det går helt fint å bygge bygge hagestuen på egen hånd. Det krever likevel erfaring i varierende gra alt ettersom om du velger å gjøre alt selv eller kjøper noen av komponentene ferdige, sier Michael Bergenstjerna. Hver planke og skrue ligger klar, som med et Ikea-møbel. Glassvegger, tak og grunn.


Dette er de tre viktigste elementene du har å forholde deg til når du skal bygge hagestue eller vinterhage. Grunnen Grunnen, eller fundamentet, er med å påvirke innemiljøet og temperaturen i glassverandaen. Grunnen bør derfor være stabil, fuktsikker og godt isolert.


Jeg har tenkt å bygge en vinterhage. Den blir bygget inntil eksisterende hus og er under 15m vinterhagen blir helt tett med dør og vinduer. Det blir også en endring i det eksisterende taket da jeg må bryte det opp og få en ny vinkel slik at jeg får samme tak høyde som jeg har inne.


Når du skal bygge vinterhage kan det oppstå mange spørsmål. Vi hjelper deg gjerne. Isolert vinterhage med glasstak, eller plasttak - skyvedør, foldefør eller vanlig dør. Du kan velge mellom vinterhager som er beregnet for å koples til huset - eller være frittstående vinterhage.


Vinterhage – mm med U-verdi 10-sjikt med mm kanalbredde. Velg Comfort hvis du ønsker å stenge ute varmen men slippe inn det herlige lyset. Med en hagestue eller vinterhage fra uteplassen.


Bring lys og natur inn i din bolig, forleng sesongen og nyt alle årstider. Men han legger til at muligheten til å velge spesialglass og økt grad av isolering gjør at kategoriene glir over i hverandre. En annen måte å se det på, er at en hagestue er et forseggjort verandaoverbygg, mens en vinterhage ofte blir en slags ekstra stue, et påbygg eller tilbygg. En vinterhage av god kvalitet får du hos oss! Hvis du velger mm Comfort eller mm Comfort, får ditt isolertak en IR-beskyttelse som reflekterer bort opp til av varmeinnstrålingen.


Bygge vinterhage

Vi tegner vinterhagen uforpliktende inn på ditt hus , slik at du kan se hvordan det blir før du eventuelt bestemmer deg. Unsubscribe from Terje Normann? Med en fullisolert vinterhage fra Heroal, blir glassrommet en sann forlengelse av huset ditt.


Bygga Ute 59views. Her er alle profiler og glass isolerende og rommet kan åpnes opp mot ditt eksisterende hus, uten at du mister den gode innetemperaturen. Dette produktet imøtekommer strenge krav av hva som angår byggeteknikk og isoleringsgrad. Skal du bygge nærmere, må du både ha samtykke fra naboen og søke om igangsetting. Det må heller ikke vær planbestemmelser på riks- eller kommunalt nivå (reguleringsplaner) som utelukker at tiltaket kan gjennomføres.


Det er du som såkalt tiltakshaver som bærer risikoen for at innretningen kommer inn under unntaksreglene for mindre tiltak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg