torsdag 28. januar 2016

Whiskey karaffel krystall

Karaffel til hverdags og til fest. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Store Rabatter her De Beste Priser Nå! En whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken.


I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske årsaker.

En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle. En stor fordel med whiskey karafler er at ingen ser hva slags whiskey du faktisk serverer. Kjøp whiskey karaffel med gravering i vår nettbutikk Norge online.


En whiskykaraffel med navn er en perfekt gave til whisky-connaisseuren. Med riktig whisky karaffel får du en meget elegant presentasjon av denne klassiske drikken. Det er et perfekt tilbehør når du har gjester over og ønsker å by på en av dine litt finere whiskyer.


Høj, flot gammel vinkaraffel med messing tud med tre hælde tude.

Korkprop med messing knop. Aida har skapt et elegant mønster inspirert av krystallglass. Med Harvey-serien får du moderne eleganse til hverdagspriser. Whiskeyglassene er perfekt for. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Og med en flott karaffel kan man lure gjestene med at de får en skikkelig exclusive Cognac, mens man egentlig serverer sin tørste onkel en enkel VS. Og da spesielt min far og min onkel. Copier - Leerdam - whisky karaffel (1) - Krystall. BITZ KARAFFEL KRYSTALL 2L.


Nettlager Ikke på lager, forventet 16. LUIGI BORMIOLI KARAFFELSETT OPTIMA DELER. Kjempe Utvalg - God Kvalitet. Kjøp karaffel trygt og enkelt på nett. Shop enkelt online her!


Pen krystall karaffel fra Louise Roe som passer til krystall glassene.

Når kun det beste er godt nok. Kube er en eksklusiv whisky -serie i håndslepet krystall. Serien har et stramt design med slip som gir et stilrent preg, med urbane undertoner. Til serien tilhører også whiskyglass i to-pakk.


Stiernholm Brixton er en vakker karaffel med klassisk slipning. ERIK karaffel med whiskey glass-. Du bestemmer tekst og skrifttype.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg