onsdag 6. januar 2016

Odysse rødvinsglass

Vi har stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og servise til hverdag og fest. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering. Vinglassene er utformet for å få frem det beste i vinen uten å koste en formue. Glassets form er designet for å ta vare på duft- og smaksstoffene på beste måte, for en optimal vinopplevelse.


Odysse rødvinsglass

Om du leter etter rødvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Les tester og omtaler før du kjøper.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Rødvinsglass produkter. PRIS 89-KUN 44-PRIS.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Hadeland Glassverk ODYSSÉ RØDVINSGLASS 82CL 6PK VEIL. Glasserien Odyssé er skapt av vinekspertene Toralf Bølgen og Harald Broch i tett samarbeid med glassdesigner Maud Gjeruldsen Bugge. KNUSEERSTATNING PÅ HELE ODYSSÈ-SERIEN FRA HADELAND GLASSVERK. Det danske Holmegaard har en lang og stolt tradisjon, og selv den dag i dag, er noen av de beste artistene i Danmark i forbindelse med Holmegaard sin glassproduksjon.


Odysse er formgitt for å ta vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte. Vi samlet noen av landets fremste eksperter på vin og design, og ga dem utfordringen: lag en serie vinglass som får frem det beste i vinen - uten å koste en formue! Resultatet ble Odysse. Se vårt utvalg på Tilbords. Design: Toralf Bølgen, Harald Broch og Maud Gjeruldsen Bugge.


Odysse rødvinsglass

Vi har vannglass og drikkeglass fra Rosendahl, Eva Solo, Bohemia og flere andre kjente merkevarer. Sammenlign pris på glass. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass, champagneglass, rødvinsglass , hvitvinsglass, whiskyglass - blant 4varer.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser! Det ble samlet noen av landets fremste.


Odysse rødvinsglass

Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vi selges glass separat, i standarpakker på eller glass, men vi selger også større partier på 10glass og glasspakker helt opptil glass til ulike formål.


Gode glass gjør god vin enda bedre. I tillegg er det også en dekanter i serien. Priseksempel: Hvitvinsglass, pk, 7kr.


Odysse rødvinsglass

Vinentusiaster har aldri vært mer kresne enn i dag, og et område som representerer en stadig større andel av vinbudsjettet, er glassene det drikkes av. Det finnes uendelig mange typer vinglass, og i dag er det faktisk mulig å få tak i spesialglass til selv de sjeldneste druearter. Likevel er det rødvinsglass , hvitvinsglass og champagneglass som går igjen hos de fleste, og de siste årene har flere og flere valgt det populære allroundglasset til fordel for å kjøpe flere ulike sett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg