torsdag 28. januar 2016

Selvaag lørenporten

Løren er blitt hovedstadens nye favoritt. Urbant, men fredelig. Heis og parkering i garasje. De to første husene er utsolgt og innflyttet. Består av hus B Bog Bmed tilsammen 1leiligheter.


Du kan bla i prospektetene som tidligere, men nå kan du også klikke på lenker og se på bilder og video der det er lagt til. I tillegg kan du lage din egen versjon med kun de sidene du ønsker å ta med videre. Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Utvikling, prosjektering og oppføring av 4boliger fordelt på åtte bygg med underliggende garasjeanlegg. Skaff deg leilighet på populære Løren.


Eiendomsforvaltning og -utvikling. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Selskapet har til enhver tid flere tusen bo. OsloVis veibeskrivelse.


Hvor synlig er din bedrift? Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Det er stor variasjon i planløsninger og størrelser, fra 2-roms til flotte roms toppleiligheter. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Lørenporten består av bygg med til sammen 4selveierleilighet. Ikke merskostnader for sameiet. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis.


Ditt søk på selvaag bolig ga virksomheter og du har nådd slutten av. Følg oss for nytt om nye. Meld deg på Lørens store adventskonkurranse og vinn gavekort på kr.


Her er deres tips til hvordan du kan skape en lun, personlig og hjemmekoselig. Betonmast Boligbygg er blant landets mest erfarne boligbyggere. Kjerneområdet vårt er standardisert boligbygging, men vi har også bred erfaring med integrerte. Ved å godta de anbefalte informasjonskapslene vil du få den beste opplevelsen og mest verdi.


Selvag Bolig har støttet sameiet økonomisk med å etablere et kombinert sykkelverksted og smørebod for ski i et rom i garasjen (U1) som er rett ved inngangen til 59B i C2. Akershus Kunstsenter. Web SMS Send oppføring på SMS.


Heldig vinner av elektrisk sparkesykkel! Selvaag - Norge med telefonnummer, adresse og kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg