mandag 18. januar 2016

Sminkebord lys

Se utvalget vårt her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Gjør deg klar for dagen ved ett av IKEAs flotte sminkebord ! Hos oss finner du fine og praktiske makeupbord med oppbevaring og speil.

Du trenger ikke bekymre deg for flekker, siden det slitesterke glasset i bordplata er enkelt å tørke rent. Kan suppleres med et vegg- eller bordspeil i en stil og størrelse du liker. Nå ser vi på et sminkebord som en møbel de fleste trenger til hjemmet sitt. Men det har ikke alltid vært sånn. Gjennom historien har også sminkebord gått gjennom ulike faser, som f. Så fester du dei to små ledningene inn i sukkerbiten som henger fast i lyset.


Sukkerbiten er merket med N og L. N= blå ledning og L= brun ledning.

Så skrur du skinnen fast i treplaten og fester lyset på skinnen, da har du gjort lys. Så fortsetter du å gjøre det samme med dei to andre lysene og fester de på samme måte rundt. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Jeg har kjøpt meg et sminkebord fordi vi har så lite bad. Planen er at det skal stå på soverommet, men så slo det meg plutselig at lyssettingen kanskje blir feil?


Har inntrykket av at man enten bør sminke seg i dagslys eller i sånn skarpt lys som er på badet. Har selvsagt vindu på soverommet, men bordet vil ikke kunne stå rett ved. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Vakkert, og kjekt sminkebord. Det er flere fordeler med et sminkebord. Ser pent ut på soverommet eller hvor man ønsker sette det.


Eneste problemet med dette produktet, er at materialet sprakk når jeg monterte enkelte av skuffene. Skruene er kanskje litt tykke for det materialet? Pent brukt sminke bord med speil og lys , fra IKEA. Ikke det speilet som vist på bilde.


Det har ingen ramme, fasettslipt.

LED-pære Eglobeformet) Kan kjøpe lys , speil eller sminkebord seperat. Fint gammelt sminkebord med speil og skuffer selges. Møbelet er i god stan men har et defekt lås.


Sminkebord -70 lys - 600kr, speil 80kr. Kjøp vakre sminkebord til barnerommet hos oss! Vi har flotte sminkebord og gøyalt frisørutstyr til barn som elsker å pynte seg og dukkene sine.


Et sminkebord kan sette sitt spesielle preg på rommet og gjøre at det blir et sted man ønsker å benytte til å pynte og sminke seg for. Fantastisk lys og design. Passer perfekt inn på barnerommet, og barna elsker disse lekene. Stilig sminkebord med lyd og lys ! Enkel og dekorativ oppbevaring med konsollbord.


Konsollbor også kalt avlastningsbor er små bord som står inntil en vegg. De tar ikke opp mye plass, men de kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg