fredag 29. januar 2016

Herdins tak og panelhvitt

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Den forebygger og bremser gulning.


Gammelt og gulnet panel får en vakker lys og silkematt overflate.

En liter rekker til ca. Den er dryppfri og kan brukes på nytt tre eller tidligere lakkert tre. Tak og Panelhvitt liter. Den hindrer og reduserer gulning samt at kvistene blør.


På tidligere lakkert tre holder det normalt med å vaske underlaget med soda eller alkalisk rengjøringsmiddel. Gammel og gulnet panel får en vakker, lys silkematt overflate. Kommer i flere grader av hvit.


Lurte på om det er mulig å bruke denne på gulv for så å lakke ? De skriver ingenting på sidene sine om at den ikke kan brukes på gulv, men ikke noe om det motsatte heller.

Da jeg skulle røre i den første gangen så merket jeg også at det var vann på toppen og ei tykk masse i bunnen, så jeg rørte dette godt opp og jeg rørte ca hvert minutt under maling. Den förebygger och reducerar gulning och kvistblödning. Produkten ger gammal och gulnad panel en vacker ljus och sidenmatt yta. Gammal och gulnad panel får en vacker, ljus och sidenmatt yta.


Gamla gulnade ytor blir enkelt fräscht vita igen, samtidigt som träets naturliga ådring och struktur framhävs. Dessutom förebygger och bromsar lasyren både kvistblödning och gulning. Den er en vannbasert lasur til ubehandlet eller tidligere lakkerte innendørs bartre. Lasuren forebygger og bremser såkalt gulning og gammelt og gulnet panel får en vakker og lys silkematt overflate.


Fås tilpasset ulike treslag. Se alt av Maling og beis. Gi nytt liv til dine jeans. Fargestyrken kan økes eller reduseres etter ønske, avhengig av mengde farge som. Sport og friluftsliv Barn Bil og båt Bygg og bolig.


Metode 5: Akrylbasert lasur, tak og panelhvitt. Dette er også gode produkter som gjør treverket hvitere. Men vasken kommer du ikke unna, uansett.


Alle disse behandlingene forutsetter et godt rengjort treverk, og der vil ikke klorin gjøre jobben alene. Herdins Gulvlasur Svart.

Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk. Disse skjuler det underliggende treverket i økende grad etter to eller flere strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg