mandag 18. januar 2016

Rullegardin 90 cm bred

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. I store vinduer med bred vinduskarm er det ofte greit å henge opp rullegardinene i selve karmen, men er det et lite vindu med smal vinduskarm, kan det være bedre å montere gardinen utenfor selve rammen, slik at du ikke dekker for lyset og tar opp vindusareal unødvendig. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Vi har også lystransparante rullegardiner som slipper inn lyset.


Vælg rullegardiner, når du gerne vil have en gardinløsning, som er både lækker at se på og nem at anvende. Et rullegardin er velegnet i soveværelset og fås som lysdæmpende eller mørklægningsgardin. Hos JYSK tilbyder vi et stort udvalg af almindelige rullegardiner og ovenlysgardiner med og uden kædetræk.


Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål.

Denne rullegardinen fra Decosol fåes med en rekke ulike spesifikasjoner så de bør dekke de fleste behov. Fleksibel montering, monter den inni karmen, på veggen, eller i taket. Stort udvalg af plisse- og rullegardiner med og uden mørklægning.


Passer til alle rum og nem montering. Der findes som bekendt mange forskellige former for gardinløsninger, lige fra stofgardiner til plisségardiner, lameller og persienner. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre.


Den er enkel å tilpasse og montere. Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Smarte og praktiske rullegardiner. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig.


Brug menuen ude til venstre og de forskellige sorteringsmuligheder, f. Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha. Naos lystett rullegardin (kun bestillingsvare i butikk). Alle rullegardiner har er avsluttende hvit metallist nederst.


Heisgardiner fra Ellos til bra priser.

Rullegardinene leveres komplett med hvite fester og kjedetrekk. Velg blant heisgardiner og liftgardiner i ulike modeller og farger. Se Danmarks største udvalg af rullegardiner i alle farver og mål.


Find dit nye rullegardin hos UNIG og få gratis stofprøver, billige priser samt lynhurtig fragt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg